YAZ SONUNA KADAR AVANTAJ KAMPANYASI SÜRÜYOR

 

 

 

 

Sıcak Yaz aylarının en büyük sorunu sineklerdir. Evimize dolan bir çok çeşit sinekler ve haşereler rahat bir uyku uyumamıza izin vermez ve sürekli sizleri rahatsız eder. İşte bu sinekleri ve böcekleri evimizden uzak tutmak için Umutsin Gölcük Sineklik Fabrikası, son sistem ürettiği pileli sineklikler ile Gölcük ve Kocaeli halkının hizmetinde.

 

Sıcak Yaz günlerinin en büyük sineklerdir. Kapınızı ve pencerenizi açtığınızda evinize dolarlar ve sizi asla rahat bırakmazlar. Bir çok hastalığada sebebiyet vererek yaşam kalitenizi düşürürler. Bu sorundan evinizin içini korumak mümkün.

UMUTSİN SİNEKSİZ VE HAŞERESİZ BİR EV VADEDİYOR

Tüm kapı ve pencerelerine sineklik yaptırarak sineksiz bir ev ortamı sağlayabilirsiniz. İşte 1996 yılında beri işinde uzman, fabrikadan halka mantığı ile hizmet veren Umutsin size sineksiz bir ev vaadediyor. Uygun fiyat ve ödeme koşulları sunan Umutsin Gölcük Sineklik Fabrikası, pileli sineklik modelleriyle hizmet verirken, kaliteli malzeme ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışı ile de farkını ortaya koyuyor.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYET ÖN PLANDA

Umutsin Gölcük Sineklik Fabrikası Sahibi Metin Kaplan gazetemize yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır sektörün içindeyiz. Her türlü pencere ve kapıya pileli sineklik üretiyoruz. Firma olarak yılların tecrübesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışa sahibiz. Ürün kalitemiz üst seviyede. Tüm ürünlerimiz firmamızın da garanti kapsamında. Gölcük ve Kocaeli halkının bu ihtiyacı noktasında hizmetindeyiz” dedi.

 

Adres: Şehitler Mahallesi,Atatürk Bulvarı No 236 Gölcük/Kocaeli

 

İrtibat Telefon: 0 262 414 0 414

 

Cep Tel: 0 532 420 57 89

 

www.umutsin.com

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 3 =