ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN MHP MECLİSTE GÜÇLÜ TEMSİL EDİLMELİ

 

MHP Kocaeli milletvekili adayı İnanç İbrahim Çakıroğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine iki gün kala gazetemize bir açıklama yaparak, tüm gençleri ve vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’ye oy vermeye çağırdı.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bölgede yaptığı çalışmalarla herkesin, herkesimin takdirini kazanan adayı Gölcüklü İnanç İbrahim Çakıroğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine iki gün kala gazetemize bir açıklama yaparak, tüm gençleri ve vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’ye oy vermeye çağırdı. MHP’nin bu ülkenin sigortası olduğuna dikkat çeken Çakıroğlu, “MHP mecliste ne kadar güçlü temsil edilirse, Cumhur İttifakı ne kadar güçlü olursa terör ve ekonomik kalkınma hamlesi noktasında daha fazla yol alınır, ülkemizin geleceği güven altında olur. Özellikle ilk kez oy kullanacak gençlere ve beraberinde de tüm gençlere seslenmek istiyorum. MHP bizleri aday göstererek gençlere verdiği değeri gösterdi. Biz tüm gençlerin sesi olacağız. Onlardan destek bekliyorum ” dedi.

 

ERDOĞAN İLK TURDA SEÇİLECEK

Çakıroğlu açıklamasının devamında, “İnanıyorum. İlk turda bu iş bitecek, Sayın Erdoğan seçilecek. Çünkü vatandaş seçimin ilk turda bitmesinin ne kadar önemli olduğunun farkında. Herkes kişisel hırslarını, egosunu bir yana bırakıp ülke menfaati için seçimin ilk turda bitmesi gerektiğinin farkındalar. O yüzden herkes elinden gelen desteği verecek” ifadelerini kullandı.

 

“MHP ÜLKENİN ÇİMENTOSU GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Türkiye’nin, şer odaklarına karşı beka mücadalesi verdiğini ve bunun bayraktarlığını Devlet Bahçeli’nin yaptığının altını çizen Çakırğlu, “15 Temmuz’da irademizi nasıl gösterdiysek, meydanlara indiysek, 24 Haziran’da bu iradeyi bir kez daha gösterme zamanı gelmiştir. 24 Haziran’da sandıklara giderek, Cumhur İttifakı’nı zaferle çıkartarak, duruşumu yine göstereceğiz. Birileri bu cennet vatana göz dikmiş, bayrağı indirmeye, ezanı susturmaya, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışmakta. Düşmanları biliyoruz. Hepsi aynı, şer odakları aynı. Zamana göre, silahlar değişiyor, piyonlar değişiyor ama düşman değişmiyor. Güçlü bir MHP, bu şer ittifakına karşı duruşun simgesi, ülkenin çimentosu, geleceğimizin teminatıdır. 24 Haziran’da MHP mecliste ne kadar güçlü temsil edilirse, çimento ne kadar sağlam yapılırsa, ülkenin bekası o kadar sağlam olur. Şer odaklarıyla mücadele etmek için, Cumhur İttifakı zaferle taçlandırılmalı, MHP mecliste en güçlü şekilde temsil edilmelidir.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − = 29