“TEKRAR ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM”

 

 

Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Başkan Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri,İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret etti. Sargın ziyarette yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki dönemde tekrar teşkilatlarımızın uygun görüşlerini alarak tekrar aday olmayı düşünüyorum. Yaptığımız güzel çalışmalarımız var ayrıca da planladığımız yarım kalan projelerimizi tamamlamak istiyorum” dedi.

 

 

Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Başkan Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri,İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret etti. İznik’te sevilen ve sayılan bir isim olan Başkan Osman Sargın misafirlerini mesai saati dışında olmasına rağmen, meclis üyesi Ahmet Yıldırım  ile  hizmet binası önünde karşılayarak adaylık süreci ile ilgili açıklamasında, “Önümüzdeki dönemde tekrar teşkilatlarımızın uygun görüşlerini alarak tekrar aday olmayı düşünüyorum. Yaptığımız güzel çalışmalarımız var ayrıca da planladığımız yarım kalan projelerimizi tamamlamak istiyorum.Bir İznikli olarak halkımızın gönüllerine köprü kurmaya devam edeceğim”diyerek sözlerini tamamladı. Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve Yönetim Kurulu üyesi Sabri Özdemir ve Federasyon yönetim kurulu üyesi Selçuk Çelebi ziyarette hazır bulundular.

 

“İZNİK TARİHİ BİR İLÇEDİR”

İznik İlçesi, dünyada eşine az rastlanan ve bütünüyle “açık hava müzesi” olan tarihi ve antik bir şehirdir. Yaz kış demeden, adeta bereket saçan verimli toprağı, kendine özgü iklimi ve doğal güzelliği nedeniyle, tarihin her döneminde insanlığın ilgi odaklarından biri haline gelmiştir. İznik’in tarih öncesi çağlardan beri iskan gördüğünü ve çok eski bir tarihte kurulduğunu çevresindeki Prehistorik buluntulardan ve yörede bulunan bol miktardaki höyüklerden anlamaktayız. İznik, Makedonya Kralı Büyük İskender’in kumandanlarından Antigonius Monophthalmos tarafından M.Ö. 316’da kurulmuştur. Tarihi otandik yapıya sahip olan İznik ilçemizi tanıma fırsatı veren değerli Başkan Osman Sargın ve Meclis üyesi Ahmet Yıldım’a  teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + = 17