SÖZDE KARARDA MİLLETİN

 

 

 

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 24 Haziran seçim gündemini açıkladı. Alp, “Hedefimiz yüzde 55’nın üstünde oy almaktır. Sözde, kararda artık milletin. Ülkemiz için seçim sonuçları şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

 

 

24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimi öncesi hedeflerini açıkladı. Başkan Alp şu açıklamalarda bulundu: “Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Meclis için 24 Haziran’da seçime gidiyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımızı daha ileri bir seviyeye çıkartmak için seçim bizim miladımızdır. Cumhurbaşkanımızın Gölcük’ten  gördüğü destek her zaman göz kamaştırıcıdır, yine öyle olacaktır” dedi.

“1 KASIM OYLARIMIZI KORUYUP ARTTIRACAĞIZ”

Açıklamasına devam eden Alp, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerden en yüksek oy alacağı şehri Kocaeli ve beraberinde Gölcük yapmak için çalıştık. Biz ikinci bir bayram hazırlığındayız. Bizim hedefimiz 1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve onu arttırmaktır. Yüzde 55’nın üstünde bir oy almak istiyoruz. Cumhur İttifakı’na en büyük destek inşallah Kocaeli’den çıkacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz ve korkumuz yok. Tek rakibimiz kendimiziz. Takdir ve karar milletindir. Son sözü millet söyler. Gölcük’ü oy kullanmaya ve liderimize ve AK Parti’ye oy vermeye davet ediyorum. Vakit Türkiye vaktidir. Gölcük’ün, Kocaeli’nin, Türkiye’nin vakti hayırlı olsun, Güçlü Meclis, Güçlü Başkan, Güçlü Türkiye için yola devam” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

30 − 27 =