SİZ HİÇ GÖLCÜK’ÜN “ÇAMLICA”SINA GİTTİNİZ Mİ?

 

 

Geçtiğimiz yıl açılan, modern binası ve muhteşem manzarasıyla Gölcük halkının vazgeçilmez mekanları arasına giren Çamlıca Cafe’de muhteşem manzara eşliğinde çayınızı veya kahvenizi yudumlarken, aynı zaman da özel olarak hazırlanmış nargilenizi de açık havada içebilirsiniz.

 

 

 

 

Geçtiğimiz yıl açılan, modern binası ve muhteşem manzarasıyla Gölcük halkının vazgeçilmez mekanları arasına giren Çamlıca Cafe, sıcakla mücadele geçirdiğimiz şu günlerde serinlemek, dinlenmek ve arkadaşlarınız ile hoşça vakit geçirmek isteyenleri bekliyor.

MUHTEŞEM MANZARA VE NARGİLE

Geniş ve ferah bir iç ve dış mekana sahip olan Çamlıca Cafe’de muhteşem manzara eşliğinde çayınızı veya kahveninizi yudumlarken, aynı zaman da özel olarak hazırlanmış nargilenizi de açık havada içebilirsiniz. Tüm soğuk ve özel içeceklerin olduğu Çamlıca Cafe’de ayrıca zengin bir yemek menüsü de sizleri bekliyor. Uzman ahçı kadrosu sizler için en kaliteli yemekleri hazırlarken, temizliğe de büyük önem veriyor.

GÖLCÜKLÜLERE EN İYİ HİZMET

Ayrıca muhteşem manzara eşliğinde hafta içi ve hafta sonu kahvaltınızı yapabilir, gün boyu Çamlıca Cafe’de aileniz ve arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz.  İşletmeci Murat Uzuner, Gölcük halkının en iyi hizmeti alması için elinden geleni yaptıklarını dile getirirken, tüm Gölcüklüleri mekanlarına beklediklerini söyledi.  Çamlıca Kafe ile ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen 0534 881 39 78 nolu telefonu arayabilir. Adres: Şirinköy Mahallesi, İpekyolu Caddesi, Fen Lisesi yanı…

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 − = 40