ŞEHİT SAVCILARIMIZIN İSİMLERİ GÖLCÜK ADALET SARAYI’NDA YAŞAYACAK

 

 

 

Adalet Sarayı’nın yemekhane açılışı dün gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılışta bir konuşma yapan Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, “Güzel insanların isimlerini yaşatmak adına gayretlerimiz oldu” dedi.

 

 

 

 

 

Adalet Sarayı’nın yemekhane açılışı dün gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılış törenine Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kocaeli Barosu Başkan Vekili Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’ün Hâkim ve Savcıları, diğer İlçe Başsavcıları katılım gösterdi.

“GÜZEL İNSANLARIN İSİMLERİ YAŞAYACAK”

Dün Adalet Sarayı’nda yemekhane açılışı gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, ‘’Güzel insanların isimlerini yaşatmak adına gayretlerimiz oldu. Bir çoğunuz biliyorsunuz ki, Doğubeyazıt’ta şehit edilen Savcımız Hakan Kılıç Bey, Ovacık’ta şehit edilen Savcımız Murat Uzun Bey, 2 yıl önce şehit edilen Savcımız Mehmet Selim Kiraz Bey ve son olarak bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Savcımız Onur Alan Bey özelinde diğer şehitlerimizi anmak adına Yemekhane, Lokal, Misafirhane ve Toplantı Salonu’na isimlerini verdik. Hem o vesileyle hem de uzun zamandır bu yemekhanenin fiilen açılışını gerçekleştirdik ama resmi anlamda bir araya gelmek amacıyla bu açılışı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben tüm personellerimize 2017 yılında gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum’’ dedi ve açılış programı sona erdi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − = 10