ŞAMPİYON PAZARCILAR ODASI

 

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği, Geleneksel Futbol Turnuvası’nda oldukça çekişmeli geçen maçı 3-2 kazanan Pazarcılar Odası, turnuvanın son şampiyonu oldu. Turnuvanın 3´üncüsü ise Gölcük Karadenizspor oldu. Turnuvanın ödül töreni ise oldukça renkli geçti.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi´nin düzenlediği, Geleneksel Futbol Turnuvası, önceki akşam Kavaklı Stadı´nda final maçı, 3´üncülük maçı ve ödül töreniyle sona erdi. Turnuvanın final maçında Pazarcılar odası ile Kul Mimarlık karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçı 3-2 kazanan Pazarcılar Odası, turnuvanın son şampiyonu oldu. Turnuvanın 3´üncüsü ise Gölcük Karadenizspor oldu. Turnuvanın ödül töreni ise oldukça renkli geçti.

YOĞUN KATILIM OLDU

Gölcük Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 19. Su düzenlenen Geleneksel futbol turnuvası 16 Nisan 2018 tarihinde açılış maçıyla başlamıştı. 16 Takımın katıldığı turnuvada 200 sporcu mücadele etmiş olup, 32 maç oynandı. Final Maçı ve akabinde yapılan ödül töreninde İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci , Meclis Üyesi Sedat Kul, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Gölcük Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin, Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Belediye Birim Müdürleri, Turnuvaya katılan takımların temsilcileri ve sporseverler hazır bulundu.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Şampiyon Pazarcılar Odası Takımına kupası İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından verildi. Turnuvada 2’inci olan Kul Mimarlığa kupasını ise Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş verdi. 3. Olan Gölcük Karadenizspor’un kupası İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Ceyhan tarafından verildi. Turnuvanın en iyi kalecisi Pazarcılar Odası Kalecisi Yusuf Duru’ya ödülünü, Karaköprü Mahalle Muhtarı Muammer Akçay verdi. Turnuvanın 14 golle gol kralı olan Carverspordan Muhammet Yalçın ise ödülünü, Meclis Üyesi Sedat Kul’un elinden aldı. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Abant Su Fk plaketini Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu takdim etti. Final maçı sonunda yapılan ödül töreninde, Turnuva hakemi Oğuzhan Arslan’a Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin Plaketini takdim edip teşekkür etti.

19 YILDIR DEVAM EDEN TURNUVA

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 19 yıldır devam eden bu güzel spor organizasyonunun gerçekleşmesinde emek sarf eden ,turnuvaya katılarak destek veren, katkı koyan herkese teşekkür etti. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı turnuvanın ödül töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 64