SALI GÜNLERİ KEMENÇE, CUMARTESİ VE PAZAR CANLI MÜZİK

Haftanın stresinden uzaklaşarak gönlünüzce eğlenmenizi sağlayan MYLİVA Sosyal Tesisleri’nde canlı müzik günlerinin sayısı arttırıldı. Bundan sonra her Salı kemençe eşliğinde canlı müzik yapılacak, Cumartesi ve Pazar günleri ise ilçemizin sevilen müzisyenleri Grup Kibrit, MYLİVA’da sahne alacak .

 

Kavaklı Sahili’nin Denizevler kısmında bulunan, yeşil ve mavinin buluştuğu noktada ilçemizin en nezih ve kaliteli mekanlarından biri olan MYLİVA Cafe & Restaurant düzenlediği organizasyonlarla her kesimin ilgisini çekmeye devam ediyor. Haftanın stresinden uzaklaşarak gönlünüzce eğlenmenizi sağlayan MYLİVA Sosyal Tesisleri’nde canlı müzik günleri gelen yoğun talep üzerine arttırıldı. Bundan sonra  her Salı kemençe eşliğinde canlı müzik yapılacak, Cumartesi ve Pazar günleri ise ilçemizin sevilen müzisyenleri Grup Kibrit, MYLİVA’da sahne alacak .

 

GRUP KİBRİT SAHNE ALIYOR

Canlı müzik için hiç bir ücretin alınmadığı mekanda sınırsız eğlencenin keyfine varırken, en güzel şarkıları hep bir ağızdan söyleyeceksiniz. Salı kemençe, Cumartesi – Pazar’da Grup Kibrit ve Kareoke keyfi, Saat 20:00 -23:00 saatleri arasında olacak. Önceden rezervasyon yaptırarak bu eğlenceye grup olarakta katılabileceksiniz. Rezervasyon için telefon: 0546 414 10 10

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − 68 =