ROBOTİK ATÖLYESİNİN AÇILIŞINI VALİ AKSOY YAPTI

 

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar İlkokuluna gelerek yeni yapılan Robotik Atölyesi ve Ana Okulu öğrencilerini ziyaret etti, Robotik Atölyesini hizmete açtı.

 

 

 

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar İlkokuluna gelerek hem Robotik Atölyesi’nin açılışını yaptı hem de ana okulu öğrencilerini ziyaret etti. Açılış programına, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, daire müdürleri katıldılar. Dumlupınar İlkokulu Ana sınıfına giden Vali Hüseyin Aksoy minik öğrenciler vali amcalarını görmekten memnun kalırken, minik öğrencilerle bol bol sohbet etti. Daha sonra minik öğrencilerin resim yapanlarıyla sohbet etti.

 

MÜDÜR TEMİZ ZEYTİNOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Sonrasında ise, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun katkılarıyla yapılan Robotik Atölyesi’nin açılışına katıldı. Okul Müdürü Orhan Temiz’in açılış konuşmasında şunları dile getirdi: “Okulumuzun yapımında büyük katkı sağlayan Sanayi Odası Başkanımız Ayhan Zeytinoğlu ve yönetimine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bugünde Robotik Atölyemize yine destek oldular ve hizmete Valimizin katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Kendilerine ve bu atölyenin okula kazandırılmasına emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

“EĞİTİME DESTEK OLAN SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ”

Daha sonra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Sanayicilerimizin eğitime verdikleri desteklerini biliyoruz, bugün de burada bu güzel okula yapılan, Robotik Atölyesi’nin açılışını yapacağız. Burada öğrencilerimizin yaptıkları robotikleri hep birlikte inceleyeceğiz. Bende bir kez daha eğitime destek veren tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Ardından da öğrencilerle birlikte Robotik Atölyesinin kurdelasını keserek,  atölyeyi gezdiler. Sonrasında ise program son buldu.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

75 + = 81