RES’LER KONUSUNDA MÜCADELE VERECEĞİZ

 

 

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri yaptığı açıklamada, “Doğaya ve çevreye zarar verecek projelere imza atılmamalı. RES’ler doğru yerlerde kurulmalı. Bizler az önce İl Örgütümüzle görüşme yaptık. Sayın Cengiz Başkanımızda bu konuda Muhtarlara dün yaptığı açıklama ile desteğini verdi. Bu açıdan RES’leri o alana kurdurmamak için bizde elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, haftalık olağan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağladı. Başkan İşeri, toplantıda ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

“ŞEVKİMİZLE HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ”

Başkan İşeri, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “CHP Yönetim kadroları olarak hakikaten çok yoğun tempo içerisindeyiz. Bugün sabah namazıyla başlayan programımız bu saate kadar çok yoğun geçti. Şevkimizle heyecanla çalışıyoruz. Ülkemizin CHP’ye ihtiyacı var. Bizler sorumluluğumuzu biliyoruz. Yerel yönetimlerdeki başarımızın ardından özlenen Türkiye’ye döneceğimize inanıyoruz.  İşeri, Efsane Öğretmen Tekin Erdem’in vefatı konusunda da şunları dile getirdi: “Şunu da belirtmem gerekir; Bugün ne yazık ki herkesin hocası Tekin Erdem hocamızı kaybettik. Gerçekten Gölcük büyük bir değerini kaybetti.  Allah rahmet eylesin” dedi.

 

RES’LERE KARŞI KOYAN MUHTARLARI TEBRİK EDİYORUM

RES’ler konusunda düşüncelerini dile getiren CHP Gölcük İlçe Başkan İsmet İşeri, ‘Rüzgar Enerji Sistemine tepki gösteren, doğada katliama neden olacak bu projeye karşı koyan muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Yaşadığımız çevre söz konusu olduğunda duyarlılık çok önemli. RES’lerin çevre dostu olduğunu bilirdim ama doğa yaşamdaki yeri, hayvanlara ve doğaya olumsuz etkileri olabilecek düşüncesi Muhtarların haklılığını gösteriyor. Doğaya ve çevreye zarar verecek projelere imza atılmamalı. RES’ler doğru yerlerde kurulmalı. Bizler az önce İl Örgütümüzle görüşme yaptık. Sayın Cengiz Başkanımızda bu konuda Muhtarlara destek vereceğini açıkladı. Bu açıdan RES’leri o alana kurdurmamak için bizde elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çabamızın görülmesini isterim” dedi.

 

TÜZÜK DEĞİŞİKLİKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Tüzük Kurultay’ında değişen maddeler konusunda bilgi veren İşeri, “Biliyorsunuz arkadaşlar 9-10 Mart tarihleri arasında tüzük kurultayımız oldu. Çok fazla değişiklik olduğu söylenemez. Yıllık aidatlar konusunda 120 TL’lilik tavan fiyat 600 TL’ye çıkartıldı. 12 TL ve 600 TL oldu. Bunun dışında Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yapılarını devam ediyor. Üst yaş sınırı 30 olarak belirledi. Bundan sonra genel merkezden gelen katılım paylarının yüzde 10 kuralı devam ediyor. Hazine’den siyasi partilerin aldığı payların yüzde 40’ı bütün örgütlere dağıtılmasını Sayın Genel Başkanımız istemişti. Bu durum devam ediyor. Genel Başkan adayı olmak için delegelerin yüzde 5 imza yeterli olacak. Buda önemli bir karar. Yüzde 10’dan yüzde 5’e çekildi. Bence de bir oran olmalıydı. Doğru bir karar” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =