MUHALEFETİN HALİ! İKTİDARIN DURUMU…

 

 

 

 

 

 

 

24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı.

 

Yavaş yavaşta nasıl bir sonuç çıkacağı netleşiyor.

 

Muhalefet adayları yine bu seçimde kendi tabanlarına oynadılar, kendi seçmenlerini mutlu edecek sözler sarfettiler, AK Parti seçmenini etkileyecek en ufak bir  söylem içinde bulunmadılar.

 

İnanın hepsini dinliyorum Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan,

 

Neler üretilip – üretilmediğinden,

 

Dış politikada neler yaşandığından,

 

Türkiye’nin Elbab’ta, Afrin’de ne işi olduğundan,

 

İçte hangi projelerin neden yapıldığından,

 

Genel manada ya haberleri yok, yada oynuyorlar.

 

Yine her zaman ki gibi vaat yok, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden işi götürüp, AK Parti tabanından oy alacaklarını sanıyorlar. AK Partililer’den oy alamazsanız nasıl kazanacaksınız bu seçimi hiç düşünüyor musunuz?

 

Bakın Meral Akşener, S400’lüleri Saray’ın savunması için aldığını duydum diyor. İçişleri Bakanlığı yapmış biri. Bu nasıl der insanın aklı almıyor.

 

Birileri “Bilge Lider” diyor ama İHA’nın, SİHA’nın yüzde kaçının yerli ve milli olduğundan haberi yok. Projeleri durdurmayı icraat sanan biri.

 

Öteki ise tam film. Muharrem İnce’nin gerçekten CHP’nin genel başkanı olması gerektiğini düşünüyordum. Şimdi ise neden olmadığını çok iyi anlıyorum.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şuan için en iyi komutanı olduğu söylenen Afrin Operasyonu’nu yönetip en az şehitle almamızı sağlayan Temel Paşa’nın apoletlerini söküyor. Niye Cumhurbaşkanını alkışladığı için.

 

Gidiyor sırf oy uğruna teröristin başı olarak görülen Selahattin Demirtaş ile görüşüyor.

 

Sadece liderler mi? Tabi ki değil.

 

Eski SAT Komandosu Ali Türkşen. Saygı duyduğumuz bir isimdi. Tabandan oy alır deniyordu, AK Partililere “G.tünün Kılı Grubu” diyerek açık hakaret etti.

 

Merak ediyorum Sayın Türkşen sen bu insanların oyunu istemiyor musun? Bu nasıl siyasi bir tarz ve üslup.

 

Sana oy verecek, partisinden bezmiş AK Partili bile bu lafı duyduktan sonra ülkeyi bunlar mı yönetecek deyip oy moy vermez arkadaş. Yanlarında 3-5 beş adam, bir de fotoğraf çeken oldumu bu siyasiler hemen gaza geliyor.

 

Gölcük’te seçmen 105 bin, Türkiye’de 56 milyon. Sen Gölcük’te daha kaç caddeye, mahalleye gittin bakalım da bu havalara giriyorsun…

 

Buna daha öncede çok tanık olduk. Sonrasında sandıklar açılıyor her şey yalanmış anlıyorlar. Yanındakiler bile yok oluyor, zaten siyaseten boş adamdı, beceremedi diyor. 

 

Bu muhalefet varken de, daha çok Recep Tayyip Erdoğan’da, AK Parti’de iktidar olur. 16 yıl 12 seçim nedeni de zaten tam da budur.

 

Biz şimdi bunları yazınca taraflı falan diyecek bazıları hatta hakaret edecekler.

 

Onlara şimdiden o hakaretlerini iade ederek şunu söylemek istiyorum, 24 Haziran akşamı sandıklar açıldığında ne demek istediğimi zaten anlayacak, benim yaptığım yorumların benzerlerini kendiniz de yapacaksınız.

 

Çok seçim atmosferine kendinizi kaptırmayın.  

 

Değirmendere’de takılmakla, bütün seçim dönemi sahilde gezmekle, gazetecilerle küsmekle bu işler olmaz!

 

Ben çok seçim gördüm, çokta siyasetçi eskittim. En güzel yol ve üslup sağduyudur, iletişimdir. Hakaret ve kötü söz sahibini bulur. Para, pul, nam, şöhret siyasette işlemez. 

 

Bekleyip görün, benden söylemesi…

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − 19 =