MHP’NİN ÇALIŞKAN ADAYI ÇAKIROĞLU DURMAK BİLMİYOR

 

 

MHP milletvekili adayı İnanç İbrahim Çakıroğlu, yoğun temposu ve sistemli çalışması ile partili, partisiz herkesimin takdirini kazanıyor. Gece gündüz demeden çalışan Çakıroğlu, esnaf ve vatandaşlarla bire bir temas kurup onlardan destek istiyor.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi, 24 Haziran milletvekili seçimlerinde ilimizde ve ilçemizde çok iddialı. Genç bir liste ile seçmenlerin karşısına çıkan MHP’nin listesinde iki de Gölcüklü genç var. İlçe yönetimininde de görev alan, çalışkanlığı ile her zaman takdir edilen 1990 doğumlu  İnanç İbrahim Çakıroğlu ve 1993 doğumlu yüksek lisans öğrenciliği devam eden Gamze Can.

GECE, GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

İki pırıl pırıl genç yoğun tempoda partisi için çalışmalarını sürdürürken, İnanç İbrahim Çakıroğlu, yoğun temposu ve sistemli çalışması ile partili, partisiz herkesimin takdirini kazanıyor. Gece, gündüz demeden hem partinin programlarını takip eden Çakıroğlu, hem de bire bir vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek onlardan destek istiyor. Çakıroğlu genç ve dinamizmi ile partisine büyük güç verirken, ileri ki günlerde tempoyu daha da arttıracağı öğrenildi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3