“MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZLE EL ELE VERİP, SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan, “2019’da inşallah Cumhur İttifakı’nı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranlarıyla tanıştıracağız. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek dayanışma içinde 2019 seçimlerinde sandıkları patlayacağız”dedi.

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan 2019 seçimi öncesinde önemli mesajlar verdi. İşte Erdoğan’ın sözlerinde satır başları;

 

ÇABA HARCADIK

Metal yorgunluğu var bunu aşmamız lazım dedim. Elhamdülillah Afrin harekatıyla artık bir diriliş hamlesinin içine girdik. Buna Diriliş muştusu da diyebiliriz. Buna var mıyız? Ana muhalefetin başındaki zat gibi her seferinde ‘yüzde 40 oy almazsak istifa ederim’ demedik. Seçimleri kaybettiği halde pişkince koltuğa yapışanlardan oldu mu bu adam? Biz hep daha yükseğe çıkmak için çaba harcadık.

 

‘EN YÜKSEK OY ORANLARIYLA TANIŞTIRACAĞIZ’

Birileri bizim 2019 seçimlerinin startını şimdiden vermiş olmamızı spekülasyonlarına alet ediyor. Biz parti olarak her an seçim olacakmış gibi hareket eden bir siyasi hareketiz. Bu alışılmış bir siyasi parti değil, bu bir dava. 2019’da inşallah Cumhur İttifakı’nı gelmiş geçmiş en yüksek oy oranlarıyla tanıştıracağız. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek dayanışma içinde 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacağız, ümmetin milletin birliğini beraberliğini zirveye taşıyacağız. Bu yıl sonuna doğru İstanbul’da havalimanımızın ilk etabı bitiyor. Yılda 90 milyon yolcu kapasitesi olan bu havalimanı ile birlikte dünyada bir ya da ikinci sırada olan havalimanı olacak. Buralara yan gelip yatarak gelmedik. Bizim şansızlığımız CHP gibi bir ana muhalefetin olmasıdır. Bir ara gündemleri Gazi Mustafa Kemal’in fotoğrafını kimin yere indirdiğini bulmaktı. Ardından Atatürk’ün askeri mi yoldaşı mı olduklarının kavgasını verdiler. Merhum Mustafa Kemal’in partisini Pensilvanya’nın kuklasına çevirdikleri halde günlerce bunu konuştular. İçlerindeki marjinalleri rahatsız etmeyecek ortaya karışık bir karar vardılar. Ey Kılıçdaroğlu. Ben sana söyleyeyim İnönü merhum Gazi Mustafa Kemal’den sonra partinizin başına geçtiğinde ilk yaptığı işlerden biri Türk Lirası’ndan Atatürk’ün resmini, kaldırıp kendi resmini oraya koymuştur. Bitmedi bütün devlet dairelerinden Atatürk’ün posterini kaldırıp kendi resmini yerleştirmiştir. Bitmedi posta pullarından Atatürk’ün resmini kaldırıp kendi resmini koydu. Ey Kılıçdaroğlu bunlardan haberin var mı? Doğu Guta’dan bir lider hanımefendinin mektubunu aldım. Diyor ki, ‘Ne olur Sayın Cumhurbaşkanım Afrin’de attığınız adımları Doğu Guta’da da atın.’ ‘Artık’ diyor, ‘bizim dayanma gücümüz kalmadı’ diyor. ‘250 bin kişilik Doğu Guta’da 20 bin kişi kaldı. Bizim de akıbetimiz ne olacak belli değil’ diyor. Ama bu Bay Kemal gibilerin çark etmekte üstlerine yok” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Giresun 6. Olağan İl Kongresi’ne katılarak konuşma yaptı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − = 83