MHP’Lİ ELMAS: “ERDOĞAN İLK TURDA SEÇİLİR”

 

 

 

 

 

MHP Kocaeli 2.sıra milletvekili adayı Hilal Elmas geçtiğimiz gün Gölcük’e gelerek tam gün sahada esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gazetemize de önemli açıklamalar yapan Elmas, “Sayın Erdoğan ilk turda seçilir. Cuma günü Kudüs mitingindeydim. Orada ki sıcağa rağmen müthiş bir kalabalık. O kalabalığı görmeniz lazımdı. Bu iş bitmiş. Cumhur ittifakı olmuş” dedi. MHP’nin oylarıyla ilgili de “İnsanlar MHP’ye oy vermeyi bir borç olarak görüyor. Devlet Bey ülkeyi kurtardı diyorlar” dedi.  

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Parti Kocaeli 2.sıra milletvekili adayı Hilal Elmas geçtiğimiz gün Gölcük’e gelerek kenti adeta karış karış gezdi. İlçemizin caddelerinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Elmas, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi’ni de ziyaret etti. Gece geç saatlere kadar ilçemizde kalan Elmas, Değirmendere sahilinde de vatandaşlarla sohbet edip MHP’ye destek istedi.

“VEKİL OLABİLMEMİ NASİP OLARAK GÖRÜYORUM”

Elmas ile yaptığı kısa röportajda önemli açıklamalar yaparken, şunları söyledi: “3 dönemdir sahadayım. Ciddi bir tecrübe kazandım. Kadın sıralama konusunda iyi yerden aday olan birisiyim. Genel Merkezimizin hazırlayacağı aday tanıtım toplantısında ulusal basına röportaj konusunda ismim verildi.  Güzel sonuç alacağımıza inanıyorum. Vekil olabilmemi ise tamamen nasip olarak görüyorum. Aniden bir gelişme olur, gündem değişir olmaz. Biz elimizden geleni yapacağız. Biz buraya vekil olacağız diye girmedik” dedi.

“SAYIN ERDOĞAN İLK TURDA SEÇİLİR”

Elmas açıklamasının devamında, “Birileri diyor ki “MHP’liler Sayın Erdoğan’a oy vermeyecekmiş” neden vermeyelim. Alternatifler ortada. Diğer ittifakının kimlerle iş birliği içerisinde oldukları ortada. Önce ülkem diyen MHP, neden Cumhurbaşkanına oy vermesin. Herkes bir mevzi kazanmanın derdinde bir yerlere mesaj gönderiyor. Biz Gölcük, Çayırova, Kandıra, Kartepe, Gebze her yere gidiyoruz. CHP tabanı haricinde CHP’ye oy veren bazı kesimlerin 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’na oy vereceğine de şahit oldum. Sayın Erdoğan ilk turda seçilir. Cuma günü Kudüs mitingindeydim. Orada ki sıcağa rağmen müthiş bir kalabalık. O kalabalığı görmeniz lazımdı. Bu iş bitmiş. Cumhur ittifakı olmuş” ifadelerini kullandı.

“İNSANLAR MHP’YE OY VERMEYİ BORÇ OLARAK GÖRÜYOR”

Çok sürpriz bir seçim olacak diyen Elmas son olarakta şu önemli sözleri aktardı: “Kesinlikle anketlere itibar edilmemelidir. Haftada 500 kişi ile görüşüyorum. En gerçekçi anket vatandaşın bire birde söyledikleridir. 15 Temmuz süreci insanımızı anketlerin üzerinde etkiledi. Bunu yabana atmayın. 15 Temmuz’u vatandaşımız unutmadı;  “Devlet Bey ülkeyi kurtardı” diyorlar. Bunun üzerine Vatandaş bir çıkarımda bulunmuş, “Devlet Bey’e borcumuz var” diyorlar. “Ben Reisime oy vereceğim sonra MHP’ye oy vereceğim” diyor. Bunu da borç olarak görüyorlar. 15 Temmuz gecesi partilerinin tam anlamı ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olamadığını bu noktada MHP lideri Devlet Bahçeli’nin büyük destek verdiğini düşünüyorlar. MHP teşkilatlarının 15 Temmuz gecesi arkanızdayız mesajını asla unutmadılar. Önce ülkem diyen MHP’nin tek derdi oy almak değil, önce ülkem diyoruz. Ülkemde sıkıntı varken biz çok oy alsak ne olur”.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − = 57