MEHMETÇİĞE 1 TON BAL 

 

 

Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından “ Zeytin Dalı Harekatı” kapsamında Afrin’de bulunan Mehmetçiğe 1 ton bal gönderildi.

 

 

 

 

Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği çatısı altında gerçekleştirilen organizasyon çerçevesinde birlik mensubu arıcılar tarafından “Zeytin Dalı Harekatı” için Afrin de bulunan Mehmetçiğe, 1071 adet kavanoz, 1440 adet piknik tipi ve 50 adet petek olmak üzere 1 ton’un üzerinde bal topladı. Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz tarafından teslim alınan 1 ton’un üzerinde ki bal Kilis Jandarma Alay Komutanlığına teslim edilmek üzere yola çıktı. Birlik Başkanı Hüseyin Yılmaz yaptığı açıklamada “ Askerimizin yanındayız” mesajı verdi.

ASKERLERİMİZE DESTEK OLMAK İSTEDİK

Amaçlarının ülke toprak bütünlüğüne sahip çıkan askerlerimize destek olduğunun altını çizen Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz “ Vatanımızın birlik ve bütünlüğünü korumak için mücadele eden askerlerimize elimizden geldiğince bir katkıda bulunmak istedik. Bu kapsamda Arı Yetiştiricileri Birliğinde ki arkadaşlarımızla böyle bir organizasyon yapmak istedik.  Tüm arkadaşlarımızın destekleri ile toprak bütünlüğümüzü sağlamak için Afrin’de bulunan Mehmetçiğimize 1 ton’un üzerinde bal topladık. Bayrak ve bütünlüğümüz için mücadele veren askerlerimize zaferler diliyoruz” dedi.

 

 

şen balık
Untitled-2

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1