MARANKİ: “İDDİA EDİYORUM BAŞİSKELE SAĞLIK TURİZMİNİN MERKEZİ OLACAK” 

 

 

 

 

Kozmik Beden Temizliği Detoks Kampı için  Başiskele’de bulunan Türkiye’nin Lokman Hekimi Prof. Dr. Ahmet Maranki hafta sonu düzenlenen programda Başiskele halkına sağlıklı düşünme, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşama ile ilgili önemli ipuçları verdi. Başiskele’de yaşamanın kıymetini bilin diyen Maranki “Başiskele’nin çok kısa zamanda Termal Kür Merkezleri ile Türkiye’nin önemli bir sağlık turizm merkezi olacağını söyledi.

 

ŞİFALI SUYU YERİNDE İNCELEDİ

Kozmik Bilim, Bio Enerji, sağlıklı yaşam gibi konular üzerinde uluslararası alanda çalışmalar yapan, Bioenerjist, kozmik bilim uzmanı, bitkisel tedavi konusunda uzman, stratejik araştırmalar uzmanı gibi sıfatlarla tanınan Türkiye’nin Lokman hekimi Prof. Dr. Ahmet Maranki Başiskele Belediyesi’nin düzenlediği seminere katıldı. Maranki bir süre önce Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’la şifası tescillenen Termal Suyu yerinde incelemişti.

DOĞA HARİKASI BİR YER

Başiskele Belediyesi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda düzenlenen sağlıklı düşünme, beslenme ve sağlıklı yaşama konularında katılımcıları bilgilendiren Maranki Başiskele’nin doğa harikası bir yer olduğundan da bahsederek “Siz farkında değilsiniz ama bulunduğunuz bu alan coğrafi konumuyla İstanbul’un mesire yeri konumunda. İddia ediyorum şu dağların etekleri 5 yıl içinde Termal Kür Merkezleri ile Sağlık Turizminin merkezi olacak” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − 56 =