SENE SONUNA KADAR ZAM YOK

 

 

 

 

 

 

Dolar kurundaki artış tüm esnafları kötü etkilerken, hemen hemen her şeye zam geliyor. Tüm maliyetleri yüzde 100 artmasına rağmen Denizli Ozalit sene sonuna kadar zam yapmama kararı aldı. Firma Sahibi Engin Denizli yaptığı açıklamada, “Sektörün kötü etkilenmemesi için elimizden geleni yapacağız. Proje ozalit çıktılarında sene sonuna kadar zam yapmayacağız” dedi.  

 

Dolar kurunun artması sonrasında ülkemizde hemen her şeye zam geldi. Bu zamlardan ilçemiz esnafı da etkilendi. Etkilenen sektörlerin başında ise dolar üzerinden malzeme alanlar geliyor. Denizli Ozalit’te yaptığı iş gereği tüm maliyetleri arttı. Makinaların kartuşlarını doldurma işlemi geçmişe nazaran iki kat arttı. Kağıda gelen zamlar ortada. Buna rağmen Denizli Ozalit Sahibi Engin Denizli yıl sonuna kadar zam yapmama kararı aldı. Bu kararı almasında ki neden ise sektörün zamlardan kaynaklı kötü etkilenmesini istememesi.

İŞİNDE EN İYİSİ DENİZLİ OZALİT

İlçemizde bulunan Denizli Ozalit işinde en iyisi. Yaptığı yatırım ile ilçemizin önemli bir eksiğini gideren Genç İş adamı Engin Denizli, genç ve işinde uzman ekibi, son sistem çıktı makineleriyle kalitesini ortaya koyuyor. Her geçen gün makine parkurunu da yeni makineler ile büyüten Denizli Ozalit, inşaat, mimarlık ve mühendislik sektöründeki firmaların proje çıktılarını alırken, yeni sistem ile siz ofisinizden çıkmadan tüm işlerinizi hallediyor.

SENE SONUNA KADAR ZAM YOK

Çalışmaları hakkında bilgi veren Engin Denizli, “Mimar, mühendis gibi bizim ile çalışacak tüm insanlara en kaliteli çıktı hizmetini verip ayrıca da onlara zaman kazandırıyoruz. Zaman konusunu açmak gerekirse bize işler mail yoluyla geliyor ve biz mailin gelmesi ile hemen işi hazırlayıp, mailin geldiği şirkete anında elemanlarımız ile teslim ediyoruz. Böylelikle bizimle çalışan şirketler, proje işlerine bakması için iş kaybı yaşamadan, hem zamandan, hem de iş gücünden kazanç elde etmiş oluyor. Şuan da Gölcük ve çevre ilçelerin en büyük mimarlık ve mühendislik ofislerine hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Tüm maliyetlerimizin artmasına rağmen, sene sonuna kadar zam yapmama kararı aldık. El birliği ile bu zor günlerinde üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

DENİZLİ OZALİT NELER YAPIYOR?

Denizli yaptığı işlerle ilgili de şu bilgileri verdi: “Biz proje ozalit kopya, fotokopi, renkli fotokopi, kurumsal firmaların arşivlerinde sakladığı dokümanların arşivlemesini yapıp dijital ortama aktarılması gibi bir çok hizmeti sunuyoruz. Şuan Kocaeli’deki en üst sınıf teknoloji ve makine parkuru bizde. Her zaman en iyisi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyor, yeni makineleri de bünyemize katıyoruz. Bu noktada da teknolojiyi her zaman yakından takip edeceğiz. En iyi makineleri kullanacağız. En kaliteli ozaliti müşterilerimize sunmaktan memnunuz. Fiyatlarımız da piyasa standartlarında” dedi.

BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarında Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında bulunan Kalıcı İş Merkezinde hizmet veren Denizli Ozalit, ozalit çıktı, ozalit kopya, renkli fotokopi, tarama, spiral, ödev ciltleme üzerine her türlü işinizi son sistem sıfır makinelerle yapıyor. 0 531 825 61 41, 0 507 292 60 42 nolu telefondan bilgi alabilir. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + = 10