KONFEDERASYON BAŞKANI CHP’Lİ KÜÇÜKAYDIN’A OY İSTEDİ

 

Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli, Gölcüklü CHP Kocaeli Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın’a destek verdi. İçli yaptığı açıklamada, “Ebru Küçükaydın arkadaşımız da son derece birikimli ve mücadeleci bir kişi. Avukat Turan Hançerli ile mecliste elele verirlerse önemli işler başarabilirler. Bu nedenle Kocaeli’de yaşayan dostlarımızın Ebru Küçükaydın’a destek olmalarını, bu amaçla oylarını CHP ye vermelerini öneriyorum”dedi.

 

 

 

 

Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli, Gölcüklü CHP Kocaeli Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın’a destek verdi.

KÜÇÜKAYDIN’A DESTEK İSTEDİ

Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Avukat Turhan İçli “Sevgili Dostlarım, daha önce İstanbul 3. bölge 10. sıra CHP milletvekili adayı Avukat Turan Hançerli’nin desteklenmesi konusunda yolladığım mesaja çok sayıda olumlu yanıt aldım. Avukat Turan Hançerli son derece birikimli ve mücadeleci bir arkadaş. Mecliste engellileri temsil edeceğine inanıyorum. CHP’nin durumu bütün Türkiye’de iyi gidiyor. Üçüncü bölgedeki dostlarımız biraz yüklenirlerse Avukat Turhan Hançerli’nin meclise girmesi mümkün olacak. Gazeteci dostumuz bedensel engelli Ebru Küçükaydın’ın CHP Kocaeli 6. sıra milletvekili adayı olduğunu yeni öğrendim. Kendisi de bana bildirmedi. Ebru Küçükaydın arkadaşımız da son derece birikimli ve mücadeleci bir kişi. Avukat Turan Hançerli ile mecliste elele verirlerse önemli işler başarabilirler. Bu nedenle Kocaeli’de yaşayan dostlarımızın Ebru Küçükaydın’a destek olmalarını, bu amaçla oylarını CHP ye vermelerini öneriyorum”dedi.

ENGELLİLER İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞIYORUM

Küçükaydın ise yaptığı açıklamada, “Bu destek beni ziyadesi ile çok ama çok mutlu etti, güç verdi. İçli’ye çok teşekkürlerimi sunuyorum. Ben tüm engelliler için sahada var gücümle çalışıyorum” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − 15 =