KENAN ÇELİK YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

 

 

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği  1.olağan kongresini yaparken, tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Kenan Çelik üyelerin oy birliği ile yeniden başkanlık görevine seçildi. Başkan Kenan Çelik’in, 14 kişilik yönetim kurulunu oluşturdu.

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz 3 Mart Cumartesi günü dernek lokalini açan ve ardından, Kavaklı Marina’da bulunan Keyf-i Ala’da kendi illerine özel kahvaltıyla bir tanıtım kahvaltısı düzenleyen, İlçemizin en yeni hemşeri derneği olan Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, ilk olağan genel kurulunu, geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde yaptı.

ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Kongre sonunda mevcut Başkan Kenan Çelik, bu kez seçilmiş başkan olarak güven tazeledi. Kongrenin Divan Başkanlığını, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk yaparken, katipliklerini Mehmet Yıldız ve Fahrettin Tamaş yaptı. Bir dakikalık saygı duruşu ile ile başlayan kongrede, faaliyet raporu, dernek üyelerinin oylarıyla ibra edildi.

BAŞKAN ÇELİK’İN YÖNETİM KURULU

Tek liste ile yapılan seçimde, mevcut başkan Kenan Çelik, üyelerin oy birliği ile yeniden başkanlık görevine seçildi. Başkan Kenan Çelik’in, 14 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ziaddin Bozkurt, Cahit Yalçın, Turan Ablak, Cengiz Şengin, Ahmet Yalçın, Nevzat Ergün, İhsan Varçın, Müslüm Gündüz, Ahmet Salıboğa, Osman Yıldız, Eşref Kamış, Ali Abi, Ayhan Çelik ve Nevzat Akçay.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 42