İPEKYOLU’NDA YENİ YAPILAN PARKTAKİ KAFE İHALESİNİ KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

 

 

Gölcük Belediyesi tarafından İpekyolu Mahallesindeki eski İSU şantiyesi alanına yapılan parkın içindeki bulunacak kafe için ihale yapıldı. İhaleyi ilçemiz iş adamlarından Kazım Şen kazandı. Şen, bu alanda belediyenin belirlediği çerçevede, bir bina inşa ederek, güzel bir kafeyi halkın kullanımına açacak.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile şehir merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi tarafından İpekyolu Mahallesindeki eski İSU şantiyesi alanına mahalle sakinleri için yeni bir dinlence ve oyun alanı oluşturma çalışmalarında sona gelindi. 10 bin metrekare alan üzerine oluşturulan bölge parkı çalışmaları çok kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

İHALEYİ KAZIM ŞEN KAZANDI

Bu noktada o alanda hizmete açılacak kafe için bugün Gölcük Belediyesi’nde ihale yapıldı. İhaleyi ilçemiz iş adamlarından Kazım Şen kazandı. Şen, bu alanda belediyenin belirlediği çerçevede, bir bina inşa ederek, güzel bir kafeyi halkın kullanımına açacak. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Şen, “Gölcük için en iyisini yapacağız. Çalışmalara hemen önümüzdeki günlerde başlamayı düşünüyoruz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − 59 =