İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLER GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU

 

 

Gölcük, Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’nun başarısı ile gururlanıyor. Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner’in başarısı sonrasında öğrenciler Kaymakam Mustafa Altıntaş, Başkan Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i ziyaret edip, başarılarına ortak ettiler.

 

 

 

 

Gölcük, Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’nun başarısı ile gururlanıyor. Okulun öğrencilerinin yaklaşık yarısı Öğretim Kurumları Merkezi Sınavı’nda %10’luk dilime girmeyi başarırken, sınavda Eslem Nur Tarcan 469,45 puanla il ikincisi ve ayrıca da Gölcük birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarının yanında ayrıca bursluluk sınavında 500 tam puan alan Azra Gülnur Ayhan Uner’de ilçe birincisi oldular ve ilçemize ayrıca bir gurur yaşattılar.

OKUL MÜDÜRÜ CAHİT ÇETİN BİLGİ VERDİ

Okul Müdürü Cahit Çetin, yaptığı açıklamada, 2014 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan okulun kurulduğu günden beri başarı çıtasını istikrarlı bir şekilde yükselttiğini söyledi. Sınavda 469,45 puan alan öğrencileri Eslem Nur Atarcan’ın il ikincisi ve ilçe birincisi olduğunu belirten Çetin, “Eslem Nur, tüm imam hatip okulları arasında il birincisi olmuştur. Okul öğrencilerinin yüzde 48’i yüzde 10’luk dilime girmiştir. Ayrıca, bu yıl yapılan bursluluk sınavında yine Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Azra Gülnur Ayhan Uner tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp ilçe birincisi olmuştur.” diye konuştu. Çetin, okulun 30 öğrencisinin daha sınavda başarılı olarak karşılıksız devlet bursu kazandığını kaydetti.

 

 

 

 

İLK ZİYARET ALTINTAŞ’A

Başarılı öğrenciler, okul yönetimi ve aile birliği ile birlikte seri ziyaret yaparak, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i ziyaret edip, başarılarına ortak ettiler. Kaymakam Mustafa Altıntaş, LGS ve Bursluluk sınavında derece alan öğrencilerimiz Eslem Nur Tarcan ve Azra Gülnur Ayhan Uner kızlarımızı makamında kabul ederek ödüllendirdi, başarılarının devamını diledi. Öğrenciler, okul idaresi ve aile birliği Kaymakam Altıntaş’a Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ettiler.

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYORUM

Kaymakam Altıntaş ziyareti sonrasında Başkan Mehmet Ellibeş makamında ziyaret edildi. Bu başarıdan duyduğu memnuniyeti getiren Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Siz gençler bizim geleceğimizsiniz. Gölcük’ün eğitimde aldığı başarılar da bizlerin göğsünü kabartır. Bu noktada teşekkür ediyor, öğretmenlerinizi, ailelerinizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Öğrencileri ödüllendiren Başkan Ellibeş bir süre sohbet edip, altın niteliğinde öğütler de vererek, eğitim hayatlarında nice başarı dileklerini iletti. Öğrenciler ve Mecit Kavan ailesi de Ellibeş’e teşekkür etti.

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Son olarakta AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında ziyaret edildi. Öğrencileri, okul idaresini ve aile birliği yöneticilerini tek tek kutlayan Alp, Gölcük’ün son dönemde eğitimde büyük bir ivme kazandığını dile getirip şunları söyledi: “İlçemiz her yönden gelişmeyi sürdürüyor. Bütün okul binalarımızı tek tek yeniledik. Çocuklarımızın geleceği için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ben başarılı öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum, alınlarından öpüyorum” dedi. Öğrencilerde Alp’e teşekkürlerini iletip, başarılarının devamının gelmesi için çok çalışacaklarını ifade ettiler. Ardından yapılan sohbet sonrasında ziyaret son buldu.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1