İLK KAFİLE ÇOK MEMNUN KALDI

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi tamamladığı Tarih Koridoru artık ilçe turizmine büyük katkı sağlayacak. Belediye bünyesinde gerçekleştirilen Yazlık Ilıca Tesisleri, Tarihi Kervansaray, Erikli Tepe Tabiat Parkı ve Yalı Evleri Projesi gezi turları başladı. Bayanlardan oluşan ilk kafile muhteşem bir gün geçirirken, 100 TL gibi cüzi bir ücretle bu imkanı kendilerine sağlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

Gölcük Belediyesi aşama aşama projelendirip yapımını gerçekleştirdiği Tarih Koridoru Projesi artık tamamlandı. Bu proje kapsamında yapılan Yazlık Ilıca Tesisleri, Tarihi Kervansaray, Erikli Tepe Tabiat Parkı ve Yalı Evleri Projesi ilçemizin kültür ve sosyal hayatına büyük katkı sunarken, Gölcük Belediyesi yeni bir hizmet daha başlattı. Bu 4 projeyi kapsayan günü birlik geziler düzenlenirken, ilk tur da geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

MUHTEŞEM BİR TUR

Bayan grubun katıldığı tur Yalı Evlerinde kahvaltı ile başlarken, sonrasında sırasıyla, Tarihi Kervansaray’da çay, kahve ve kek ikramı ile devam etti. Ardından ise doğa harikası bir yer olan ve tüm Türkiye’den büyük ilgisini çekmeye başlayan, Erikli Tepe Tabiat Parkına çıkıldı. Burada ızgara keyfi yapılırken, bol oksijen ve yeşillik içinde doğa yürüyüşü de gerçekleştirildi. Son olarakta Gölcük Belediyesi’nin muhteşem projesi Ilıca Tesisleri ziyaret edildi. Burada da gönüllerince vakit geçiren ve şifalı sudan faydalanan bayanlar 100 TL gibi cüzi bir ücretle bu imkanı kendilerine sağlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler.

Bu Tarih Koridoru Gezisine katılmak için, (0 533) 897 02 29 Nolu telefonu arayarak, rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

GÜNLÜK GEZİ TURU REHBERİ

Saat 09-11.00 Yalı Evleri Kahvaltı

Saat 11.00-12.00 Tarihi Kervansaray

Saat 12.00-15.00 Erikli Tepe Tabiat Parkı

Saat 17.00-20.00 Yazlık Ilıca Tesisleri

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 24 = 29