İDRİS ALP VE YÖNETİMİ HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp İhsaniye Merkez Mahallesi’nde koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi sonrasında ise diğer mahallelerde de yaptığı gibi İhsaniye’yi karış karış gezerek halka buluştu, onların sorunlarını dinleyip hal hatır sordu.

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yerel seçim çalışmalarına mahalle teşkilatlarında yaptığı toplantılarla devam ederken, bir yandan da kahve ziyaretleri yaparak, kent insanı ile bir araya gelip, onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyip, hal hatırını soruyor. Alp en son İhsaniye Merkez Mahallesi’nde koordinasyon toplantısın gerçekleştirdi. İhsaniye’de alınan geçmiş oy oranları gözden geçirilip, yeni hedefler belirlendi. Mahalle teşkilatı oy oranlarını arttırmak noktasında Alp’e söz verirken, Alp’te seçim çalışmaları ve stratejileri hakkında bilgi verip, 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimlerin ülke ve ilçemiz için önemine değindi.

 

“2023 HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN 2019 ÇOK ÖNEMLİ”

Alp konuşmasında şunları söyledi: “2019 hem partimiz, hem ilçemiz, hem de ülkemiz için çok önemli. 2023 hedeflerimize ulaşmak için bu seçimlerden başarıyla çıkmak zorundayız. Mahalle teşkilatlarımız bizim itici gücümüz. AK Parti her zaman mahallelerden aldığı güç ile başarıyı yakalamıştır. Bu noktada sorumluluğunuz yüksek. Bunca seçimden hep birlikte başarıyla çıktık, ben eminim ki, İhsaniye 2019’da bize güç verecek, seçim zaferlerimiz de önemli bir bölge olacaktır” dedi.

 

“YİNE SİZ GELDİNİZ DİYEREK ESPRİ YAPIYORLAR”

Mahalle koordinasyon toplantı sonrasında kahve ziyaretleri yapmayı da ihmal etmeyen Alp, İhsaniye’de merkezde bulunan kahveleri gezdi ve burada halka sohbet edip, sorun ve sıkınlarını dinleyerek hal hatır sordu. Gölcük’ü karış karış gezdiklerini dile getiren Alp, “Biz seçim döneminde değil, her zaman halkın içinde olmaya çalışıyoruz. Her mahalle sürekli gidiyorum. Bazen vatandaşlar yine mi siz geldiniz diyerek espri yapıyorlar, bu da bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4