HELAL OLSUN SANA KENAN BAŞKAN

 

 

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Çelik ilk icraatı olarak Yüksekova Şemdilli’ye yüksek miktarda yardım gönderdi. Yüksekova Şemdilli’de bulunan Abdulkadir Alkan İlk ve Ortaokulu için yaptığı yardımlar geçtiğimiz gün Öz Erçiş Seyahat’in desteği ile yola çıktı.

 

 

 

 

 

 

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, açılış programı ve  1.olağan kongresi sonrasında çok anlamlı bir çalışmaya imza attı. Başkan Kenan Çelik ilk icraatı olarak Yüksekova Şemdilli’ye yüksek miktarda yardım gönderdi. Yaptığı çalışmalarla kısa sürede derneğin adını tüm kente duyuran Başkan Çelik, Yüksekova Şemdilli’de bulunan Abdulkadir Alkan İlk ve Ortaokulu için yaptığı yardımlar geçtiğimiz gün Öz Erçiş Seyahat’in desteği ile yola çıktı. Öğrenciler için ayakkabı, oyuncak, elbise, eşofman, bilgisayar ve kırtasiye malzemesi gönderen Çelik, bu yardımı her yıl düzenli olarak farklı okullara gönderdiğini artık bu çalışmayı dernek bünyesinde yapacağını açıkladı.

“DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA SÜRECEK”

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak bir tabela derneği olmayacaklarını söyleyen Çelik ayrıca şunları kaydetti:  Biz sürekli etkinlikler yaparak vatandaşlarımızla dayanışma ve yardımlaşma içinde olacağız. Bu noktada yardım kampanyaları düzenleyeceğiz. Taziye evlerine desteklerimiz olacak. Bunların yanında da kentle ve diğer kurumlarla iletişimimiz kopmadan hep sürecek” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print
Untitled-2

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 + = 36