“HALKIMIZI TRABZON TANITIM GÜNLERİNE DAVET EDİYORUM’’

 

 

 

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimini ile Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu görüşmede 22-25 Şubat tarihleri arasında yapılacak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağı “Anadolu Kocaeli’de” projesi kapsamında “Trabzon Tanıtım Günlerine” tüm Kocaelilileri davet etti.

 

 

 

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Görüşmede 22-25 Şubat tarihleri arasında yapılacak “Anadolu Kocaeli’de” projesi kapsamında Trabzon Tanıtım günlerinin detayları hakkında görüş alışverişi yapıldı. Afrin harekatı başta olmak üzere terörle mücadelenin yapıldığı bugünlerde ülkede birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyanın lider ülke olma hedefiyle yoluna devam eden Türkiye, sınırlarının içinde ve dışında oluşacak terör yapılanmaları ile küçük terör devletleri kurma çabalarını engellemektedir” dedi.

 

“KARDEŞLİĞE KATKI YAPACAK BÜYÜK BİR ORGANİZASYONDUR”

Türkiye’nin sınırlarında ve yurt dışında yaşayan vatandaşların birlik içerisinde olmaları için Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görev düştüğünü belirten Karaosmanoğlu, “Kocaeli STK’ların varlığı ve ortaya koyduğu projeler nedeniyle ülkemizde örnektir. İşte temsil ettiği vatandaşlarımıza hizmet götürmekle mükellef STK’larımız ülkemizdeki birlik ve beraberliğe daha çok katkı vermek için çaba sarf etmelidirler. Bu kapsamda Trabzon Tanıtım günleri de bu kardeşliğe katkı yapacak büyük bir organizasyondur” şeklinde konuştu.

 

“STK’LARIMIZ DESTEK VERMELİ VE ZİYARET ETMELİDİR”

Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu tarafından tanıtım günlerine davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu özel ve güzel programa kentimizdeki tüm STK’larımız destek vermeli ve ziyaret etmelidir. Bizler ancak birbirimizi çok daha iyi tanıdığımızda güçlü olabiliriz. Bu nedenle bende bütün Kocaelileri Trabzon Tanıtım günlerine davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

 

 

Untitled-2
Print
şen balık
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 − = 48