GÜZEL NETİCE ÖPÜLDÜNÜZ

 

 

 

 

6-6’lık Pazarspor maçından sonra üst sıralara oynayan Ankara Demirspor müsabakası bizim için kırılma maçı idi.

 

Hele hele Pazar maçında 6 gol atıp maçı kazanamadığımızda 6 gol yiyorsan ki yedik, şunu gördük ki; Ankara Demirspor maçında teknik kadromuz Kayhan Hocamız, kritik yerlere neşteri vurup, bazı futbolcularımızı kenarda tutmuş, yeni arkadaşları saha sürmüş ve Ankara’dan başarıyla dönmeyi başarmış.

 

 

Şimdi Gölcüksporumuz bu yeni ruh ile aynı Ankara Demirspor maçında olduğu gibi disiplinli, aynı çalışma azmi ve inançla bu hafta içeri de oynayacağımız Kayseri Erciyes maçından da 3 puan ile ayrılarak yukarılara doğru emin adımlarla gideceğimize olan inancım artmış bulunmaktadır.

 

 

Bu maçta emeği geçen tüm teknik kadrodaki kardeşlerimi, futbolcu kardeşlerimi, idareci kardeşlerimi kutluyorum.

 

 

Şimdi şimarmadan daha çok çalışarak, önümüzdeki maçlara bakıp, o arzuladığımız yere nasıl gelebiliriz hesapları yapıp, kulübümüzü, layık yere getirmek için uğraşmalıyız. Bu konuda teknik heyet, futbolcu ve yönetici kardeşlerimize bir de bizlere düşen görevler var.

 

 

Yani Gölcük’ü ve Gölcüksporumuzu çok seven biz taraftarlar bu hafta sonu oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçına tüm kırgın, dargın, banane diyen kim varsa bekliyorum. Kırgınlıklar, dargınlıklar, bananeler bir tarafa Gölcükspor bir tarafa.

 

 

Bu hafta sahamızda oynayacağımız maçta, stadı dolduralım, takımımıza moral verelim derim. Bize ve bizlere bu yakışır.

 

 

Ankara zaferiyle Gölcük’e dönen tüm kafileyi tekrar kutlar, emeği geçenleri de tebrik ederim. Bu güzel neticeden dolayı hepinizi alnınızdan öpüyorum. Tüm Gölcük’ü ve Gölcükspor’u sevenleri maça davet ediyorum. Saygılarımla.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 60 = 67