GÖLCÜK’ÜN YENİ YAPILAN PARKINDA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

 

Gölcük Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı’nda yeni projesinin ihale sürecinin tamamlanması sonrasında Malkoçlar firması eski parkın yıkım çalışmalarına devam ediyor.  Yeni projenin hızlı bir şekilde tamamlanarak 2018 Temmuz ayında bitirilip halkın hizmetine açılacağı tahmin ediliyor.

 

 

 

 

İlçemizde Anıtpark’tan sonra en çok tercih edilen bir park olan Cumhuriyet Parkı’nda yeni park çalışmaları son hız devam ediyor. Gölcük Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı’nda yeni projesini ihaleye çıkması ve Malkoçlar firmasının ihaleyi kazanması  sonrasında, şuan eski parkı yıkım çalışmaları devam ediyor.  Yeni projenin hızla tamamlanarak 2018 Temmuz ayında bitirilerek halkın kullanımına açılacağı tahmin ediliyor. Proje de çocuklar için oyun alanları, yeşil alan içinde vatandaşların oturabileceği çardaklar ve modern süs havuzları bulunuyor.

EN SÜREDE SONA ERMESİNİ BEKLİYORUZ

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, ‘’Uzun süredir bu uygulamanın hayata geçirilmesini bekliyorduk. Çalışmalar neticesinde bu alanın daha da güzelleştirilmesi çalışmaları bizleri mutlu etti. En kısa sürede bu çalışmalar sona erer diye umuyoruz. Bu çalışmaların sonucunda bu alanın daha güzel daha modern hale geleceğini düşünüyoruz’’ dediler ve Başkan Mehmet Ellibeş’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 1 =