GÖLCÜK’ÜN TANINAN VE SEVİLEN İSMİ MUHTAR ADAYI OLUYOR

 

 

 

 

 

 

Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ismi Nurdoğan İnci, Şehitler Mahallesi’nden muhtar adayı oluyor. Daha önce Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği de yapan İnci, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek istiyor.

 

 

 

 

 

 

Gölcük’te geniş bir kesim tarafından sevilen ismi Nurdoğan İnci, Şehitler Mahallesi’nden muhtar adayı oluyor. Adaylığını günler öncesinde açıklayan ve çalışmalara başlayan İnci, oldukça iddialı. Doğduğu, büyüdüğü ve yaşadığı mahalle olan Şehitlere yeni bir vizyon katmak için aday olduğunu açıklayan İnci üniversite mezunu ve iki çocuk babası.

NURDOĞAN İNCİ KİMDİR?

İnci adaylığı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklama da şunları söyledi: “1972 yılı İzmit doğumluyum. İlk ve ortaokulu Gölcük Piyalepaşa İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra Gölcük Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölmünü bitirdim. Sonrasında da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldum. 1989 yılında Gölcük 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan İnci Züccaciye adıyla açtığım dükkanda ticaret hayatına atıldım. 2000 yılında yaklaşık 3 yıl Telsim bayiliği yaptım. Daha sonra Gölcük ve İzmit’te Vestel Mağaza Müdürlüğü, son olarakta Gölcük’te Turkcell’de mağaza müdürlüğü görevini sürdürüyorum. Bunun yanında sosyal ve kültürel faaliyetler sürdüren derneklerde de çalışmalarım oldu. 2002 yılında Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeliği, 2003 yılında da Gölcük Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Kurucu Başkanlığı görevinde bulundum. 2004 yılında Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi seçildim ve 5 yıl görev aldım. O görevim sırasında 2006 yılında Gölcük Belediyesi Encümenliği görevinde ilçe halkımıza hizmet ettim. Şimdi ise bu tecrübelerimi doğum büyüdüğüm yer olan Şehitler Mahallemizde muhtar olarak değerlendirmek istiyorum. Halkımızın adaylığımı açıkladığım günden bu yana yaptığım çalışmalarda ilgisinden memnunum. İnşAllah bu ilgiyi daha arttırarak 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde sandığa yansıtarak muhtarlığa seçileceğim” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 2