GÖLCÜK’ÜN FIRINLARI DENETLENDİ

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, öncesinde olduğu gibi Ramazan ayında da fırın imalathanelerinin denetimine ağırlık verdi. Denetimler aralıksız sürerken, gramaj kontrolü ve hijyen kurallarına özellikle dikkat edildi. Gölcük’ün fırınları denetimlerden başarıyla çıktılar. 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan Ayı öncesi olduğu gibi Ramazan ayı dolayısıyla Fırın İmalathanelerinin denetimine ağırlık verdi. İlçe merkezindeki fırınlar başta olmak üzere çevre fırınlara şok denetimler yaparak, halkın sağlığını dikkate alan Zabıta ekipleri özellikle  pidelerin  gramajlarının kontrolünde taviz vermiyor.

RUTİN DENETİMLER YAPILIYOR

Yapılan denetimlerde fırınlarda halkın ihtiyaçlarına yönelik satışa sundukları ekmek ve pidelerin gramajlarında bir sorun olup olmadığını kontrol ediyor. Ekipler, denetimlerden başarılı çıkan fırın işletmecilerini de ayrıca tebrik ettiler. Zabıta Ekipleri, işletmecilere ruhsat, ekmek ve pide  gramajları ile fiyat listelerinin halkın görecekleri bir yerde sergilemeleri uyarısında bulundular. Zabıta Ekipleri halkın ekmek ihtiyacına cevap veren işletmeleri sıkı denetim altına alacaklarını, aksi yönde hareket edenlere önce uyarı, bir sonraki denetimlerde ise yasal işlem yapacaklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2