GÖLCÜK’TE KONUT ALACAKLAR BU EVLER KAÇMAZ!

 

 

 

 

ASFE YAPI  Gölcük’e değer katan, şık, modern ve kaliteli yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. ASFE YAPI, Gölcük İskele Yolunun hemen üstünde full deniz manzaralı, çarşıya yakın, camisi, okul, sağlık ocağı, eczanesi hemen yakınında olan pazar yerinin yanında bulunan yeni bir bina inşa ediyor.

 

ASFE YAPI  Gölcük’e değer katan, şık, modern ve kaliteli yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle konut sektöründeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran ASFE YAPI, Gölcük İskele Yolunun hemen üstünde full deniz manzaralı, çarşıya yakın, cami, okul, sağlık ocağı ve eczanenin hemen yakınında olan, pazar yerinin de yanında bulunan yeni bir bina inşa ediyor.

 

225 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Bu sene içerisinde tamamlanacak olan inşaatta 6 satılık dubleks bulunuyor.  ASFE Yapı Fırsat Evlerinde 3 bahçe dubleks, 3’te çatı dubleks konut var.  Her ihtiyaca cevap verecek nitelikteki 3+1 olan daireler de 116 m2’den 160 m2 kadar büyüklük sunuluyor. 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan konutlar, hem kent merkezine çok yakın hem de etrafında tüm   camisi, okul, sağlık ocağı, eczane ve pazar yeri bulunuyor. Konutlar da aile için ideal her şey bulunacak. Ayrıntılı bilgi için ASFE Yapı’ya ulaşabilirsiniz.

 

Gölcük Merkez’de ofisi bulunan ASFE Yapı & İnşaat iletişim bilgileri: 

Adres: Merkez Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi, Fikri Vural iş Merkezi No:29 Gölcük / Kocaeli ( Vakıfbank yanı)

Bilgi için Tel: 0 532 385 41 21, 0 543 625 46 98, 0 262 412 15 83

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 5