GÖLCÜK’TE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI BELLİ OLDU

 

 

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programını belirlemek amacıyla Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.Anma kapsamında yapılan toplantı da konuşan Altıntaş, “’Öncelikle bu etkinlikler ilçemizde de Gölcük Kaymakamlığı’nın koordinesinde gerçekleşecektir” dedi.

 

 

 

 

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programını belirlemek amacıyla Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın önderliğinde gerçekleşen toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz,  İlçe Müftüsü İlyas Öztel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Sağlık Müdürlüğü Sorumlu Hekimi Dr.Tuğrul Sağdıç, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Seyhan Sirmen, Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan katıldı.

15 TEMMUZ’DA NELER OLACAK?

Toplantıda konu ile ilgili açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, ‘’Öncelikle bu etkinlikler ilçemizde de Gölcük Kaymakamlığı’nın koordinesinde gerçekleşecektir. Bu cumhurbaşkanımızın bize ilettiği bilgi notunda özellikle 14 Temmuz günü saat 11.00’da Türkiye genelinde şehitliklerin ziyareti ve dua okunması gerçekleşecek. Daha sonra 14 Temmuz’da Müftülükçe hazırlanan bir camide mevlit ve hatim şerif yapılacak daha sonra da vatandaşlara ikramlarda bulunulacak. Bu 14 Temmuz’daki programların ana taslağıdır. Daha sonra 14 Temmuz’un akşamı 15 Temmuz şehit ailelerine Valilik de bir yemek planlanıyor. 15 Temmuz’da saat 20.00’dan itibaren özellikle 15 Temmuz’da etkinliklerin yapıldığı alanlarda gerekli etkinlikler yapılacak. Bunu da biz Anıtpark’ta gerçekleştireceğiz ve Anıtpark’taki etkinliklerde sadece Türk bayrakları asılı olacak. Yine 15 Temmuz’da Kamu Kurum ve Kuruluşların binalarına Türk Bayrakları asılacak ve bu programı bitirmiş olacağız. 15 Temmuz gecesi saat 00.13’te sela okunacak. Biz gerekli çalışmaları yapacağız. Vatandaşlarımıza da Belediye tarafından anons ile bilgilendirilecek. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun’’ dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − = 60