GÖLCÜKSPOR’A BALIK DOPİNGİ

 

 

 

 

Ankara Demirspor karşısında aldığı deplasman galibiyeti sonrasında morallerin yüksek olduğu Gölcükspor, Hasan Basri Artvinli tarafından Şen Balık’ta verilen moral yemeğinde buluştu. Yemeğe Kaymakam Mustafa Altıntaş ile Başkan Mehmet Ellibeş’te katıldı, takıma Kayseri Erciyes maçında başarılar diledi.

 

 

 

 

Aldığı başarılı sonuçlarla morallerin yüksek olduğu Gölcükspor, bu hafta grupta düşmesi kesinleşen 0 puanı bulunan Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. Bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılıp, geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda alınan Ankara Demirspor zaferini taçlandırmak ve düşme potasından iyice uzaklaşıp üst sıralara tırmanmak isteyen ekibimiz bu bilinçle Kayseri maçına hazırlandı.

ALTINTAŞ VE ELLİBEŞ’TE KATILDI

Geçtiğimiz akşamda hem takıma moral olsun, hem de Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile bir araya gelinsin diye  Şen Balık’ta yemek düzenlendi. İkizler OSGB’nin sahibi Hasan Basri Artvinli tarafından verilen yemek neşe içinde geçerken, zor günlerin atlatıldığı, herkesin Gölcükspor’u daha ileri taşımak hedefiyle geleceğe bakacağı konuşuldu.

GÖLCÜKSPOR’U EN İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş, takıma Kayseri Erciyes maçında başarılar dilerken, Ankara Demirspor karşısında alınan zafer içinde teşekkürlerini ilettiler. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin’de yemeğe katılan ve her zaman yanlarında olan Altıntaş ve Ellibeş’e teşekkürlerini iletti ve “Gölcükspor’u hep birlikte en iyi noktalara inşallah taşıyacağız” dedi.  Gölcükspor’un kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı Pazar günü Gölcük Şehir Stadı’nda Saat 13:30’da başlayacak.

 

 

şen balık
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =