GÖLCÜKLÜLER ÇOK ŞANSLI O FİRMA DA ZAM YOK!

 

 

 

 

Bütün kırtasiye malzemelerinin satışının yapıldığı 38 yıldır bu sektörde bulunan Derya Okul Dünyası, ilçemizde başarıyla hizmet veriyor. Değirmendere – Gölcük minibüslerinin kalktığı durağın karşısında bulunan Derya Okul Dünyası’nın Sahibi Savaş Toprak aldığı kararla hiç bir ürüne zam yapmadı.

 

 

Okulların açılmasına artık sayılı günler kaldı. Üç ayı aşkın süren yaz tatili bitecek ve 17 Eylül Pazartesi günü öğrenciler ders başı yapacak. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde de velileri yüklü bir alış veriş bekliyor. Okul kırtasiye malzemelerinin yanında, okul kıyafetleri de alınacaklar listesinde yer alıyor. Bilindiği üzere ABD’den kaynaklı yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle A’dan Z’ye birçok ürüne zam yapıldı. Ama bu zamlara direnen ve zam yapmayan esnaflarda var. Bunlardan birisi de Derya Okul Dünyası.

DERYA OKUL DÜNYASI’NDA ZAM YOK

Bütün kırtasiye malzemelerinin satışının yapıldığı 38 yıldır bu sektörde bulunan Derya Okul Dünyası, ilçemizde başarıyla hizmet veriyor. Değirmendere – Gölcük minibüslerinin kalktığı durağın karşısında bulunan Derya Okul Dünyası’nın Sahibi Savaş Toprak aldığı kararla hiç bir ürüne zam yapmadı. Okul kıyafetlerini geçtiğimiz yılın fiyatlarıyla satışını yapan Toprak, kırtasiye, defter ve kitaplarda da uygun fiyat anlayışı ile velilere hizmet veriyor. Toprak kırtasiye ve okul kıyafetleri için tüm velileri beklediklerini dile getirdi.

Adres: Merkez Mahallesi, Turgut Sayın Caddesi, No:11 Gölcük – Tel: 0 533 316 52 90

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − = 22