GÖLCÜKLÜ GİRİŞİMCİLER KOSGEB’DE EĞİTİMİNDE

KOSGEB ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen KOSGEB Kocaeli Girişimci Eğitimi programı bu sene Kocaeli Ticaret Odası’nda 30 kişilik genç girişimcinin katılımı ile gerçekleşiyor. Programa Gölcük’ten 15  girişimci katıldı.

 

 

 

Kocaeli Ticaret Odası’nda İnci Çalışkan eşliğinde kazanca yönelik yararlı eğitim alan 30 Genç Girişimci aldıkları eğitimin sonunda açacakları iş yerleri için KOSGEB’den alacakları destek ile açacakları işyerleri ile ekonomiye büyük katkıda bulunacaklar. Eğitim alan girişimciler aldıkları eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bize böyle güzel bir imkan sundukları için çok teşekkür ederiz” dediler.

Kenan Çelik’te girişimcilerin arasında

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Gölcük Vanlılar Derneğinin Kurucu Başkanı ve Van Kahvaltı Salonu’nun işletmecisi Kenan Çelik Kocaeli Ticaret Odası’nda verilen Girişimci Eğitimi’ne katıldı. Amacının Van Kahvaltı Salonunu daha da geliştirerek Gölcük Halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Çelik, “ Böylesine güzel bir projenin içinde yer almaktan son derece memnunun. İnşallah aldığımız eğitim ve destek ile Gölcüklülere en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağım. Kocaelimizin gelişip büyümesi için bu tür eğitimlerin ve desteklerin artmasını diliyor ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − = 37