GÖLCÜK İÇİN ÖNEMLİ MAĞAZA HİZMETE GİRDİ

 

 

D-130 Karayolu, Gölcük Belediyesi hemen karşısında bulunan Kombi Dünyası Mağazası,  görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Üç ortak olan Gökhan Kuzu, Aydın Barış ve Murat Uzuner tarafından açılan Kombi Dünyası Mağazası’nın açılış kurdelesini Başkan Mehmet Ellibeş keserken, ilçemizin iş ve siyasetinde ki öncü isimleri de açılışa katıldı.

 

 

 

 

Ticari hayatı her geçen gün gelişen Gölcük yeni bir işletmeye daha kavuştu. D-130 Karayolu, Gölcük Belediyesi hemen karşısında bulunan Kombi Dünyası Mağazası,  görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Üç ortak olan Gökhan Kuzu, Aydın Barış ve Murat Uzuner tarafından açılan Kombi Dünyası’nın açılış törenine ilçemizin tanınmış işadamları ve esnaflarının yanı sıra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Taşdelen, İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Alkan, Mustafa Gürdal, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN ELLİBEŞ AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİ

Başkan Mehmet Ellibeş açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada, “İlçemiz her yönden gelişimini sürdürüyor. İlçemizin öz evlatlarının açtığı bu işletme umarım uzun soluklu ve bol kazançlı olur. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi ve sonrasında açılış kurdelesini kesip, işletmeyi gezdi.

NE SATIYORLAR VE HANGİ İŞERİ YAPACAKLAR?

En iyi bildiğimiz işi yapıyoruz sloganı ile yola çıkan üç ortak Kuzu, Barış ve Uzuner, Kombi Dünyası markası altında açılan mağazada her çeşit kalitede ve fiyatta kombinin yanı sıra; klima, kombi ve katı yakıt sobası, güneş enerjisi sistemlerinin satışı ile ev ve inşaatlar için doğalgaz iç tesisat işleri yapacak. Açılışa katılan herkese teşekkürlerini ileten ortaklar örnek bir ev sahipliği gösterirken, Başkan Ellibeş başta olmak üzere katılan herkese de teşekkürlerini ilettiler. Açılış sonrasında çeşitli ikramlar yapıldı ve açılış başarıyla gerçekleştirildi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + = 12