GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Kocaeli Kızılay Kan Bağış Merkezi ekipleri Gölcük Belediyesi girişinde kan bağışı etkinliği gerçekleştiriliyor. Kızılay yetkilileri İki gün sürecek olan etkinliğe tüm Gölcük halkını davet etti.

Gölcük Belediyesi personeli ve Gölcük’lü vatandaşlarımız yaptığı kan bağışlarıyla bu tür etkinlikleri ne kadar çok önemsediğini bir kez herkese gösterdi. “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” prensibi doğrultusunda yapılan kan bağışları bir gün bağış yapan birinin de hayatını kurtarmasına yardımcı olabilir. Bu doğrultuda 2 gün boyunca belediye personeli ve Gölcük vatandaşının kan bağışına destek vermesi bekleniyor.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Kızılay Kan Bağış Merkezi yetkilileri, Gölcük’lü vatandaşların kan bağışı konusunda çok duyarlı olduklarını ve bu yüzden ilçede benzeri etkinlikleri sıklıkla gerçekleştirdiklerini belirterek,katkılarından dolayı Gölcük Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca kış aylarında daha çok kan ihtiyacı olduğunu dile getiren ekipler, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiğini ayrıca ifade ettiler.Sadece kan bağışı değil, doğal afetler ve her türlü olumsuz koşullarda Kızılay’ın çok kıymetli hizmetler verdiğine değinen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “İhtiyaç anında hepimize lazım olabilecek kan ihtiyacının tedarik edilmesi, yapacağımız bu kan bağışları ile mümkün. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 7