ENVER GÜLER BAŞKANLIĞI O İSME BIRAKTI

 

 

 

 

 

Kocaelispor Türkiye’nin en coşkulu ve takımına bağlı taraftar grubuna sahip takımlarından birisidir. Hodri Meydan adındaki bu taraftar grubunun ünü tüm Türkiye’ye yayılmıştır. Taraftar grubu olmanın yanında stat dışında da yapılan etkinliklerle bir birine bağlı arkadaştırlar. Şuan Taraftar Derneği’nin başkanlığını yapan Enver Güler’de herkes tarafından sevilen ve sayılan tam bir abidir.

TÜM STADI O COŞTURUYOR

Hodri Meydan’ı en genç üyesi ve Kocaelispor’un amigosu konumunda ki Mehmet Efe ise Kocaelispor’un emektar taraftarlarından Gölcüklü Yıldırım Kadıoğlu’nun oğlu. İşte 7 yaşındaki Mehmet Efe, hem iç sahada, hem de hemen hemen her deplasmanda Kocaelispor’un yanında olur ve herkes tarafından sevilir. Tüm stat ve Kocaelispor taraftarları Mehmet Efe’yi yakından tanır. Her maç öncesinde de stada üçlü çektirerek coşturur. Maç boyunca da en önde maçı izler.

BAŞKANLIĞI MEHMET EFE’YE BIRAKTI

İşte Başkan Enver Güler yaptığı bir jest ile 23 Nisan dolayısı ile Taraftar Derneği Başkanlığını Mehmet Efe’ye bıraktığını açıkladı. Güler gazetemize yaptığı açıklamada, “Mehmet Efe bunu çoktan hak etti. Her zaman bizimle birlikte kendisini çok seviyoruz. Başkanlığı üç günlüğüne ona devrediyorum” dedi. Güler ayrıca, “23 Nisan tüm Dünya çocuklarına Atatürk tarafından armağan edilmiş güzide bir gün. Biz Kocaelispor taraftarları olarak tüm Dünya’ya barışın hakim olduğu, çocukların ölmediği günler diliyorum. Tüm çocuklarımızın bayramını canı yürekten kutluyorum” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 33 =