DURMUŞ: “GEÇMİŞTEN DERSLERİMİZİ ALDIK”

 

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği kongresi sonrasında iki aday değerlendirme de bulundu. Mustafa Kurt yeni yönetime başarılar dilerken, Başkan Kadir Durmuş ise, “Geçmişten derslerimizi aldık, artık yeni bir dönem başlıyor” dedi.

 

 

 

 

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’nin kongresi önceki gün Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirildi. 27 yıldır başkanlık görevini yürüten Kemal Kaya’nın aday olmaması üzerine 16 yıl başkan vekilliği yapan Kadir Durmuş ile Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt aday olup, kıyasıya yarıştı. 52 odadan oluşan birlikte, 403 kişini oy kullanma hakkı bulunurken; Kadir Durmuş 196, Mustafa Kurt ise 183 oy aldı. Bir devrin kapandığı birlik kongresinde başkanlık bayrağını göğüsleyen böylece Durmuş oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Durmuş’un yönetimine girerken, Gölcük Bakkallar Odası Başkanı Faruk Hikmet Keskin’de disiplin kurulunda yer aldı.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Yeni bir dönemin başladığının altını çizen Başkan Kadir Durmuş, “Birliğimize yakışır, çok seviyeli bir kongre gerçekleştirdik. Birlik seçimleri genelde küçük farklarla biter. Bu kongrede öyle oldu. Az bir sayıyla başkan seçildik. Bizler esnafımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. İki listedeki arkadaşlar da bizim üyemiz. Hepsini  kucaklayıp, yolumuza devam edeceğiz. Geçmişten derslerimizi aldık. Artık yeni bir dönem başlıyor” açıklamasında bulundu.

BİRLİĞİMİZİN YANINDAYIZ

Seçimi çok az bir farkla Durmuş’a kaybeden Kurt ise, “Güzel bir genel kurul oldu. Antikkapı’da olmamızda iyi oldu. Rahat ve ferah bir şekilde kongremizi yapmış olduk. Bende numarası kayıtlı oda başkanlarına ve üyelerine sabah erkenden tebrik mesajı yolladım. 20 gün içinde biz adayız diye çıkıp da bu kadar ilerlemek kolay bir şey değil. Ben bize destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarıyı kimse bizden beklemiyordu ama yaptık. Doğru olduğuna inandığımız güzel işlerde yanlarındayız. Yanlışlar da ise karşılarındayız” dedi.

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 34 = 39