DUMLU’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

 

 

 

 

 

CHP’nin ilçemizde önemli ismi, kurultay delegesi Turan Dumlu gazetemize önemli açıklamalar yaptı. Dumlu açıklamasında, “Kurultayın şuan yapılmasını doğru bulmuyorum. Yerel seçim öncesinde böyle bir değişimin partiye faydası olmaz. Yerel seçim sonrasına bırakılmalı. Şuan ki olağan üstü kurultay çağrısına delege olarak imza atmadım” dedi.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçemizdeki önemli ismi Genel Merkez Delegesi Turan Dumlu, Muharrem İnce’nin kurultay çağrısı ve ilimizde bu konuda delegelerden imza toplanıyor haberiyle gazetemize açıklama yaptı.

KURULTAY ÇAĞRISINA İMZA ATMADIM

Dumlu, CHP’nin önemli bir durumdan geçtiğini, 5,6 ay içerisinde yerel seçimlerin olabileceğini, bu noktada yapılacak bir Genel Kurultayın doğru olmayacağını, yerel seçim sonrasında bırakılması gerektiğini dile getirdi ve şuan yapılan kurultay çağrısı için delege olarak imza atmadığını bildirdi.

“YEREL SEÇİM SONRASINDA KURULTAY YAPILMALI”

Dumlu açıklamasının devamında ise şunları söyledi: “Kurultayın şuan yapılmasını doğru bulmuyorum. Yerel seçim öncesinde böyle bir değişimin partiye faydası olmaz. Yerel seçim sonrasına bırakılmalı. Ondan sonra imza atabilirim ama şuan için imza atmadım, yayınlanan haber benim için doğru değil” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 32 = 36