DERYA OKUL DÜNYASI’NDAN KAMUOYUNA DUYURU “İFTİRALAR ANCAK BİZİ GÜÇLENDİRİR”

 

 

Zamsız ve geçen yılın fiyatlarıyla ilçemizdeki tüm okullar için üniforma satışı yapan Derya Okul Dünyası Sahibi Savaş Toprak, haklarında haksız yere iftiraya varan söylemler içinde bulunan rakip firmaya karşı gazetemize çarpıcı açıklamalar yaptı. Tüm okul kıyafetleri için 1 yıl fabrika hatalarına karşı garanti verdiklerini dile getiren Toprak, “Biz ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız, iftiralar ancak bizi güçlendirir. Geçen yılın fiyatlarından satışlara devam edeceğiz” dedi. 

 

İlçemizde 38 yıldır Derya Kitapevi adıyla hizmet veren, bu yıl yaptığı yenilenme ile  Derya Okul Dünyası adını alan firma, ilçemizdeki tüm okullar için üniformalara büyük bir indirim uygulamış, dolardaki artışa rağmen, geçen yılın fiyatlarından satış yapacağını duyurmuştu. Şuan Gölcük’te en uygun fiyata okul üniforması ve kırtasiye malzemesi satışı yapan Derya Okul Dünyası Sahibi Savaş Toprak gazetemize çarpıcı açıklamalar yaptı.

EN UYGUN FİYAT VE KALİTE BİZDE

Bu yıl Gölcüklülere en uygun fiyatla okul kıyafeti satışı yaptıklarını dile getiren Toprak, duyuyoruz ki bir firma hakkımızda gerçeği yansıtmayan, iftira boyutunda konuşuyormuş. Öncelikle bu yaptıklarını esnaf ahlakına uymuyor. Kendisini kınıyoruz. Biz şuan Dünya’ya okul üniforması ihraç eden, ülkemizin en büyük firmalarından biri olan Hakem Okul Kıyafetlerinin Gölcük bayisiyiz. Güçlü bir firmayla çalışıyoruz, ilçemiz halkını kaliteyle buluşturuyoruz. Bu noktada da ürünlerimize fabrika hataları için 1 yıl değişim garantisi veriyoruz. Sonuna kadar ürünlerimizin arkasındayız. Bizim hakkımızda konuşanlar önce kendi ürünlerine baksınlar. Kalite ve ucuzluk Derya Okul Dünyası’nda. İftira atanlar ise ancak bizi daha güçlü kılarlar” dedi.

TÜM ÜRÜNLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Bugün ücretsiz kitap dağıtımını okullara yapan firmada biziz diyen Toprak, “Derya Okul Dünyası Gölcük’ün sektördeki en önemli firmasıdır. Bu güveni 38 yıldır yaptığımız esnaflık ile gösterdik. Bizim bugün arkamızdan iftira atanlar geçen yıl ürünlerini sattığımız firma idi. Geçen yıldan kaynaklı sıkıntı yaşadığımız ürünleri de bu yıl değiştiriyoruz. Dediğim gibi Derya Okul Dünyası olarak tüm ürünlerimizin arkasındayız, biz tüketiciye uygun fiyata kaliteyi ulaştırmaya devam edeceğiz. Tüm Gölcük halkını, velileri dükkanımıza bekliyoruz” dedi.  Haber: Serkan SIDAL 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 − = 69