DENİZEVLER SAHİLİ’NDE PAZAR GÜNÜ ŞENLİK VAR

 

Gölcük Engelliler Derneği 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası olması münasebetiyle bir takım program hazırladılar. 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı dolu dolu geçirecek olan Gölcük Engelliler Derneği’nin en önemli etkinliği 13 Mayıs Pazar günü Kavaklı Denizevler Sahili’nde 5. Geleneksel Uçurtma Şenliği ile gün boyunca eğlenecekler.

 

 

 

 

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla çok güzel bir program hazırladıklarını belirtti. 10-16 Mayıs tarihleri arasında yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bat, “10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nın ilk günü yani bugün 14.00’da Anıtpark’ta çelenk sunumu ile başlangıç yapacağız. Aynı gün saat 14.45’da Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sertifika törenimiz ve karakalem resim sergimiz olacak. 11 Mayıs Cuma günü Edirne gezimizi gerçekleştireceğiz ve tarihi yerleri gezeceğiz. Allah nasip ederse Selimiye Camii’nde Cuma Namazını kılacağız. 12 Mayıs Cumartesi günü Derneğimiz bünyesindeki engellilere Ilıca Restoran’da kahvaltı programımız olacak” dedi.

UÇURTMALARI DERNEK DAĞITACAK

Başkan Bat, sözlerinin devamında, “13 Mayıs Pazar günü bu sene beşincisini gerçekleştireceğimiz uçurtma şenliğimiz olacak. Gölcük Protokolünün katılacağı oyunların ve eğlencenin sınırsız olduğu bu etkinliğimiz, Denizevler Sahil Parkı’nda, saat 11.00’da başlayacak. Uçurtma Şenliğimizde bu sene uçurtmaları biz kendimiz dağıtacağız. 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğimiz uçurtma şenliğimizde aynı zamanda halat çekme, yoğurt yeme, yumurta taşıma oyunlarımız olacak. Gün boyu müzik çalacak ve çocuklar için oyun sahaları, palyaço, pamuk şeker ve Osmanlı macunu olacak. Ayrıca 10 Mayıs günü Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sergilenecek olan karakalem resim sergimizi Denizevler Sahili’nde sergileyeceğiz. Yani kısacası dolu dolu bir gün geçireceğiz. Uçurtma şenliğimize tüm engellilerimizi ve ailelerini bekliyoruz. 14 Mayıs akşamı Kazıklı Kervansaray’da bir tiyatro gösterimiz olacak. 15 Mayıs günü Huzurevi Sakinleri, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi, Kimsesiz Çocuklara ziyaretlerimiz ile programımızı sonlandıracağız” dedi.

RAMAZANDA İFTAR PROGRAMI VAR

Başkan Bat Ramazan Ayı’nda da programlarının olduğunu belirterek, “ 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda her sene olduğu gibi bu sene de Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde mukabelemiz yapılacak. İftar programlarımız ve gezilerimiz ile Ramazan Ayı’nda da yoğun bir program bizi bekliyor” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − 77 =