DEĞİRMENDERESPOR’DAN K-YAPI’YA ÇOK ÖZEL HEDİYE

 

 

Değirmenderspor Severcan Kara ve yönetimi, geçtiğimiz gün kendilerine iki sezon sponsor olan ve büyük destek veren K-Yapı’nın sahibi A.Kadir Yıldız ile bir araya geldiler. Kara, Yıldız’a Değirmenderespor forması hediye ederken, ayrıca da çok özel bir hediye takdim etti.

 

 

 

 

İlçemizin köklü ve başarılı spor kulüplerinin başında gelen Değirmenderespor, kendisine destek ve sponsor olan kişilere de vefa borcunu ödeyerek, o kişileri onure ediyor. Bu isimlerden bir tanesi de ilçemizin önemli inşaat firmalarından K-Yapı. Değirmenderspor Severcan Kara ve yönetimi, geçtiğimiz gün kendilerine iki sezon sponsor olan ve büyük destek veren K-Yapı’nın sahibi A.Kadir Yıldız ile bir araya geldiler.

ÖZEL BİR TERARYUM HEDİYE ETTİLER

Kara, Yıldız’a Değirmenderespor forması hediye ederken, ayrıca da çok özel bir hediye takdim etti. Cam fanus içinde mini bir stadın oluşturulduğu, Değirmenderespor ile K-Yapı’nın logolarının da bulunduğu bir teraryum hediye etti. Kadir Yıldız, hediyeden ve gösterilen ilgiden oldukça memnun olurken,  Değirmenderespor’a olan desteğe devam edeceğini söyledi. Kara ise yaptığı açıklamada, “Bizim her zaman yanımızda olan Kadir Bey’e çok teşekkür ediyorum. Değirmenderespor’u el birliği ile daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6