DEĞİRMENDERESPOR KENDİLERİNİ DESTEKLEYENLERE JESTE DEVAM EDİYOR

 

 

 

İlçemizin köklü ve başarılı spor kulüplerinin başında gelen Değirmenderespor, kendisine destek ve sponsor olan kişilere de vefa borcunu ödeyerek, o kişileri onure ediyor. Son olarakta Modem Grup ve Mobilya’nın Sahibi İsmail Ateş’i ve de SUPARK İnşaat’ın Sahipleri Ömer Şekerli ve Vasfi Evren ziyaret edilerek, teşekkür edildi ve özel bir teraryum hediye edildi.

 

 

 

 

İlçemizin köklü ve başarılı spor kulüplerinin başında gelen Değirmenderespor, kendisine destek ve sponsor olan kişilere de vefa borcunu ödeyerek, o kişileri onure ediyor. Geçtiğimiz gün ilçemizin önemli firmalarından Modem Grup ve Mobilya’nın Sahibi İsmail Ateş’i ve de SUPARK İnşaat’ın Sahipleri Ömer Şekerli ve Vasfi Evren’i, Kulüp Başkanı Severcan Kara ve takım yöneticileri bir ziyaret gerçekleştirilip, özel bir hedefiye taktim ettiler, desteklerinin devamını dilekdiklerini ilettiler.

ÖZEL BİR TERARYUM HEDİYE ETTİLER

Kara, Cam fanus içinde mini bir stadın oluşturulduğu, Değirmenderespor ile firmaların logolarının da bulunduğu bir teraryum hediye etti. Ateş, Şekerli ve Evren hediyeden ve gösterilen ilgiden oldukça memnun olurken,  Değirmenderespor’a olan desteğe devam edeceğini söyledi. Kulüp Sözcüsü Hasan Zeki Sarı ise yaptığı açıklamada, “Bizim her zaman yanımızda olan Ateş, Şekerli ve Evren’e çok teşekkür ediyorum. Değirmenderespor’u el birliği ile daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1