YALI KONAK OTEL SİZLERİ BEKLİYOR

Yalı Evleri Konak Otel vatandaşlara hizmet veriyor. 19 Odalı 37 yatak kapasiteli Muhteşem Otel, otantik ve nostaljik yapısıyla, büyük bir beğeni topluyor. Bu güzel otelde konaklamanın bedeli oldukça ekonomik. Evinizin sıcaklığını ve konforunu bulabileceğiniz tüm odalarımızda TV, Uydu Yayını, Mini bar, Direk Telefon bağlantısı, Split Klima, Banyoda Saç Kurutma Makinesi, Kablosuz İnternet bağlantısı, Buklet Malzemeleri(Tek kullanımlık Kişisel ürünler) mevcut.

 

Yalı Konak Butik Otel,deniz ve  Değirmendere manzaralı olarak toplamda  19 standart oda, 37 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Evinizin sıcaklığını ve konforunu bulabileceğiniz tüm odalarımızda TV, Uydu Yayını, Mini bar, Direk Telefon bağlantısı, Split Klima, Banyoda Saç Kurutma Makinesi, Kablosuz İnternet bağlantısı, Buklet Malzemeleri(Tek kullanımlık Kişisel ürünler) mevcut.
Ayrıca teknik donanımlı toplantı salonunda iş toplantılarınız, ve eğitim seminerleriniz için kullanabileceğiniz mekânlar ile sizlerin taleplerine karşılık vermek için hazır.         Damak zevkinize uygun, yöresel doğal ürünlerden yapılan, Türk ve Dünya mutfağının farklı lezzetlerinin sunulduğu restoran ve kafe siz değerli misafirlerin hizmetindedir. Körfez ‘in ve Değirmendere‘nin  güzelliğini sizlere konforlu bir ortamda yaşatmayı amaçlayan otelimiz misafirperverliğin  kalite ile buluştuğu yerde sizleri bekliyor.

YALI EVLERİNDE KAHVALTI
Değirmendere Yalı Evlerinde serpme kahvaltı ve tabak halinde kahvaltı alabilir, tarihi doku içerisinde sevdiklerinizle birlikte keyifli kahvaltılar yapabilirsiniz. Yalı evlerini ziyaret edebilir, kafe-restoran bölümünde kahvaltınızı yapabilir, çayınızı kahvenizi yudumlayarak bulunduğunuz yere değer katabilirsiniz.

 

İSTER KİTAP OKUYUN İSTER DERS YAPIN
Gölcük Belediyesi Değirmendere Halk Kütüphanesi binlerce kitabıyla Yalı Evlerindeki yeni binasında kaliteli bir hizmet veriyor. Servet-i Fünun dönemi konseptiyle kurulan kütüphane de mobilya renk seçiminden, aksesuarlarına her şey dönemi yansıtıyor. 3 kattan oluşan kütüphanede 8000 e yakın basılı kitabın yanında 18 bin tanede E-kitap ile 1672 üyeye hizmet veriyor. 4 adet internete bağlı bilgisayar erişimi ücretsiz olarak okuyuculara sunulan bir başka imkandır. Her ay yeni sayısıyla 8 adet süreli yayın ile okuyucuların ilgi alanlarında ki yenilikleri yakından takip etmesine katkı sağlanmaktadır.
Okuyucular Kitaplar Hakkında Kolaylıkla Bilgi Sahibi Oluyor
Zemin katta bulunan 2 adet grup çalışma masası 12 kişiye ders çalışma imkanı tanımaktadır. Zemin katta ki projeksiyon ve perdesi de bu alanda çeşitli aktivitelere ortam sağlanıyor. Giriş katta bulunan 2 adet masa ile okuyucular günlük gazeteleri ve süreli yayınları rahatlıkla takip edebilmekte, ayrıca giriş katta bulunan sorgulama terminali ile de okuyucular aradıkları kitap hakkında kolaylıkla bilgi sahibi oluyorlar. Üst katta bulunan Servet-i Fünun calışma odası, Mehmet Akif Ersoy çalışma odası, 2. Abdülhamit han çalışma odası ile okuyucular bireysel ders çalışmanın yanı sıra kitaplarını da okuyabilecekleri alanları kullanabilmektedir.

69 SANATÇININ 400’E YAKIN ESERİ SERGİLENİYOR
Seramik Müzesi Binası 3 kattan ve odalardan oluşuyor. Müzede 2011 yılında başlayan ve aralıksız süren Gölcük Belediyesi Seramik Sempozyumu’nda yer almış 69 yerli ve yabancı sanatçının 400’e yakın eseri sergileniyor. Özel olarak tasarlanan bu müzenin ülke genelinden sanatseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Müze haftanın 6 günü Saat 08:30’den 17:30’a kadar açık, ücretsiz olarak gezilebilecek.

 

ADRES :Faruk Demirer cd.No:35 ,41950 Gölcük KocaeliİLETİŞİM: 0262 427 00 01 / 0533 897 02 29www.golas.com.tr

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3