ÇOCUKLAR ONUN SANATI İLE MUTLU OLDU

 

Dünyaca ünlü karikatüristimiz Yaşar Tosun, geçtiğimiz gün Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gölcük Down Sendromlular Kafe’de, down sendromlu çocukların karikatürü çizen Tosun, onları çok mutlu etti.

 

 

 

 

O hayatını karikatüre adamış bir isim. Tam 58 yıldır çiziyor. Hızlı karikatür dalında dünya ikinciliği bulunuyor. 2 dakikada çizdiği karikatürlerle tanınan, Dünyaca ünlü karikatüristimiz Yaşar Tosun, geçtiğimiz gün Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gölcük Down Sendromlular Kafe’de, down sendromlu çocukların karikatürü çizen Tosun, onları çok mutlu etti.

 

HAYATIMIN EN ANLAMLI ETKİNLİĞİ

Çok kısa sürede onlarca çocuğun karikatürünü çizen Yaşar Tosun, çocukları mutlu etmenin yanında hızlı çizimi ile de görenleri hayrete düşürdü. Tosun gazetemize yaptığı açıklamada, “Hayatımın en anlamlı etkinliklerinden birini bugün yapmış bulunuyorum. Bu çocukları mutlu etmek, onların yüzünü güldürmek çok güzel. Bana bu imkanı veren Dernek Başkanı Belgin Abanoz’a teşekkürlerimi sunuyor, her zaman onların yanında olduğumu belirtmek istiyorum” dedi. Abanoz’da kendilerini kırmayıp, bu etkinliği düzenlediği için Tosun’a teşekkürlerini sundu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − = 67