“CHP DIŞINDA LİSTELERDE KOCAELİLİLER UNUTULMUŞ”

 

 

CHP’den 6.sıra adayı olan Gölcüklü Gazeteci Ebru Küçükaydın yaptığı açıklamada, “CHP dışındaki partilerin listelerinde Kocaelililer adeta unutulmuş. Bu kentte doğmuş, büyümüş, yetişmiş isimler nedense siyasi partiler tarafından yok sayılıyor. Artık bu durum öyle bir bir hal aldı ki, navigasyonla seçmen ve yer arar durumda olan adaylar olacak” dedi.

 

 

 

 

Hayatını çocukluğunu ve gençliğini ilçemizde geçirmiş, bu kentin havasını suyunu atmosferini iyi bilen bir isim olan Gazeteci aynı zamanda Psikolog Ebru Küçükaydın bilindiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nden 6.sıra milletvekili adayı oldu. Bu adaylık sonrasında gazetemize özel açıklamalar yapan Küçükaydın, “CHP dışında listelere bakınca Kocaelili adayların oldukça azaldığı bazı partilerde hatta olmadığını gördüm. Bu kentte doğmuş, büyümüş, yetişmiş isimler nedense siyasi partiler tarafından yok sayılıyor. Artık bu durum öyle bir bir hal aldı ki, navigasyonla seçmen ve yer arar durumda olan adaylar olacak” dedi.

“LİSTEDE OLDUĞUM İÇİN MUTLU VE GURURLUYUM”

Açıklamasına devam eden Küçükaydın, “Bu noktada tüm adaylarımızla partimiz CHP, buna dikkat eden tek parti durumunda. Bende Halıdere’de doğmuş, Değirmendere’de büyümüş, Başiskele’de ve İzmit’e yıllarca çalışmış, kentin tamamında anıları olan, bu kentin Gölcük’ün kızı olarak canla başla, tüm aday arkadaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve CHP için çalışacağız. Benim için sıralamanın hiç bir önemi yoktu. Listede olduğum için mutlu ve gururluyum. Bundan sonrası halkımızın takdiridir. Şimdi cadde cadde, kapı kapı çalışma vakti” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1