BULUT İBRAHİMOĞLU’NA GÜVENİYOR

 

Kocaeli Ticaret Odası’nın 3 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek olan meslek komiteleri ve meclis üye seçimi öncesi mevcut başkan Necmi Bulut’un ekibi netleşirken, Bulut 6’ncı komitede İbrahim İbrahimoğlu’na güveniyor.

 

 

 

 

Kocaeli Ticaret Odası 3 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek olan meslek komiteleri ve meclis üye seçimi ile 8 Nisan’da gerçekleştirilecek olan yönetim kurulu seçimine hazırlanıyor. 6 bin 889 üyenin oy kullanma hakkı bulunan seçimde 22 komiteden belirlenecek isimler meclisi oluşturacak. 3 Nisan’da meclisin netleşmesinin sonrasında ise, 8 Nisan’da oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek.

BAŞARILI İŞADAMI 6’NCI KOMİTEDEN ADAY

KOTO Senin grubunun başkan adayı mevcut başkan Necmi Bulut, komitelerdeki isimleri yavaş yavaş netleştirirken, Bulut’un inşaat malzemeleri ve tesisat işleriyle ilgili 6’ncı komitedeki adayı, İbrahimoğlu İnşaat’ın sahibi İbrahim İbrahimoğlu oldu. Başkan Bulut, 377 kişinin oy kullanacağı komitede, başarılı  işadamı İbrahimoğlu’na güveniyor. İbrahim İbrahimoğlu aynı zamanda Başiskele Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev yapıyor.

 

 

Untitled-2
Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − 17 =