BU YILDA YÜZLERCE DOSTUNU İFTARDA AĞIRLADI

 

 

Gölcük’ün sevilen ve sayılan genci Volkan Yılmaz, Selimiye’deki kendi evinin bahçesinde verdiği iftar yemeği yine büyük ilgiye sahne oldu. Yoğun bir katılımın olduğu iftar yemeğinde kendi elleriyle hazırladığı yemekleri yine kendi elleriyle dağıtan Volkan Yılmaz, örnek bir ev sahipliği gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Gölcük’ün sevilen ve sayılan genci Volkan Yılmaz, Selimiye’deki kendi evinin bahçesinde verdiği iftar yemeği yine büyük ilgiye sahne oldu. Yüzlerce insanın katıldığı iftar programının bu yıl 12.ci düzenlenirken, Volkan Yılmaz yine misafirleriyle yakından ilgilenip, kendi elleriyle yaptığı yemekleri, yine kendi elleriyle dağıttı. Motorcu Volkan’ı motorcu arkadaşları yalnız bırakmazken, Selimiye Köyü’ne adeta akın ettiler.

SİYASİLERDE KATILDI

İftar programına bu yıl siyasi çevrelerden de katılım oldu. CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Saadet Partisi İl Yöneticisi İbrahim Akgündüz, AK Parti Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız, il ve ilçemizin motorcuları, sanayi esnafları, Yılmaz’ın dostları ile köy halkı katıldı. Volkan Yılmaz kendisini yalnız bırakmayan  tüm dostlarına  yürekten teşekkür ederken, beni mutlu ettiniz, Allah’ta sizleri mutlu etsin, bu birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 6 =