BU KOKOREÇ BAŞKA KOKOREÇ

 

Gölcük Adnan Merkez İş Merkezi’nin alt katında bulunan Şen beylikduzubizimkent.com Balık, deniz ürünleriyle ilgili her şeyi bulabileceğiniz bir adres. Son olarakta İşletmeci Zafer Birdal balık kokoreçi yaparak müşterilerinin beğenisine sundu.

 

 

 

Gölcük Adnan Merkez İş Merkezi’nin alt katında bulunan Şen Balık’ta, balık bolluğu yaşanırken, bir haftadır tezgahlarda balık çeşitliliği, hem arttı, hem de fiyatlarda düşüş oldu. Şen balıkta hamsi ve istavritin kilosu, 15 TL’ye düştü. Tezgahlarda levrek ve çipura tanesi 25 TL, çinakopun kilosu 40 TL, mezgitin kilosu 15 TL’den, somon ithal 50 TL, yerli ise 20 TL, uskumru ise tane 5 TL’den satılıyor.

 

HAMSİ VE İSTAVRİT 15 TL

Tezgahlarda balık çeşitliliği olduğunu söyleyen balıkçı Zafer Birdal, “Şuan balıkta bolluk var. Havalar ısınana kadar bu sürer. Fiyatlar belli bir seviyede gidiyor. Geçtiğimiz hafta 20 TL olan istavrit ve hamsi fiyatları, bu hafta 15 TL’ye kadar düştü. Özellikle mart ayına doğru fiyatlarda tamamen iniş başlar” dedi.

 

BALIK KOKOREÇ ŞEN BALIK’TA

Şen Balık taze günlük balığın yanı sıra restaurantı ile de Gölcük halkına hizmet veriyor. Tüm balık çeşitleri güler yüzlü personeli ile servis yapılırken, kalamardan, karidese,  balık çorbasından salata çeşitlerine en güzel balık ürünlerini Şen Balık’ta yiyebilirsiniz. En son Zafer Birdal’ın özel olarak yaptığı balık kokoreç ise yiyenlerin çok büyük beğenisi kazandı. Farklı lezzet balık kokoreçi tatmak isteyenler Şen Balık’a mutlaka uğramalı.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 6