BU GENÇLER GERÇEKTEN İYİ

 

 

 

 

Sanatçı Haluk Levent’in öncülüğünde 2017 yılında kurulan İyi İnsanlar Topluluğu olarak bilinen Ahbap Grubu Gönüllüleri Down Kafe’de bir araya gelip, hem kafeye destek oldular, hem de Down Sendromlu bireylerle gönüllerince eğlenip, onlara güzel bir gün yaşattılar.

 

 

 

 

Sanatçı Haluk Levent’in öncülüğünde 2017 yılında kurulan Ahbap Grubu Gönüllüleri ilçemizde bulunan ve yaptığı etkinliklerle Gölcük’ün en faal sivil toplum kuruluşu konumunda olan, +1 Farkla Down Sendromlular Derneği’ni ziyaret etti.

ORTAK PROJELER GELİYOR

Gençler +1 farkın bir fark olmadığına dikkat çekip, hem de Down Kafe’ye destek vermek amacıyla yaptıkları etkinlik çok eğlenceli geçti. Down Sendromlu bireylerle doyasıya eğlenen ve onlar için farkındalık oluşturan gençler, kafe de kahvaltı da yaptılar. İyi İnsanlar Topluluğu olarak tanınan Ahbaplar, dernek ile ortak projelere imza atma kararı da aldılar.

BİZLERİ MUTLU ETTİLER

Dernek Başkanı Belgin Abanoz gazetemize yaptığı açıklamada, “Bir Pazar gününü bizlere ayırdıkları için Ahbap Grubuna çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi insanlar. Bizleri mutlu ettiler. Çok güzel, eğlenceli vakit geçirdik. Kendilerini her zaman aramızda görmek istiyor, tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =